Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!
Nieuws

Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!

We hebben er even op moeten wachten, maar de beste patissier van de wereld kwam daarnet met fantastisch nieuws. Hij heeft namelijk de cover van zijn nieuwe dessertenboek voorgesteld.

Maar liefst 54 van z’n meest unieke dessertcreaties heeft hij weer verzameld, en voorzien van een perfecte stap-per-stap-uitleg. Roger is een goede vriend van me, en ik weet dat hij intussen al meer dan een jaar bezig is met het maken van deze nieuwe dessertenbijbel. Hij heeft voor z’n foto’s gereisd naar belangrijke plekken, zich laten inspireren door dessertklassiekers, maar ook weer veel vernieuwende inzichten verwerkt in z’n nagerechten, maar hij heeft er vooral weer voor gezorgd dat de smaken perfect zitten, en dat de desserts er oogverblindend mooi uitzien.

Op 4 december wordt het boek officiëel voorgesteld aan de pers, en dan ligt het in alle winkels, maar nu al kun je het reeds voorbestellen via www.hetgebaar.be aan 34,95 euro. Het boek verschijnt eerst in het Nederlands, maar snel daarna ook in het Engels, iets wat Roger gezien z’n voortdurend groeiende buitenlandse succes toch aan zichzelf èn aan zijn internationale bewonderaars verplicht was.

Ik kijk er al ontzettend naar uit om dit nieuwe boek van Roger in handen te krijgen. Succes copain! Maar ik heb er alle vertrouwen in. Je bent een topper!

Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!

Gerelateerde nieuwsberichten

AI0A2942

Publiciteit: Win een citytrip naar Barcelona met Caractère

Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer