Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!
Nieuws

Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!

We hebben er even op moeten wachten, maar de beste patissier van de wereld kwam daarnet met fantastisch nieuws. Hij heeft namelijk de cover van zijn nieuwe dessertenboek voorgesteld.

Maar liefst 54 van z’n meest unieke dessertcreaties heeft hij weer verzameld, en voorzien van een perfecte stap-per-stap-uitleg. Roger is een goede vriend van me, en ik weet dat hij intussen al meer dan een jaar bezig is met het maken van deze nieuwe dessertenbijbel. Hij heeft voor z’n foto’s gereisd naar belangrijke plekken, zich laten inspireren door dessertklassiekers, maar ook weer veel vernieuwende inzichten verwerkt in z’n nagerechten, maar hij heeft er vooral weer voor gezorgd dat de smaken perfect zitten, en dat de desserts er oogverblindend mooi uitzien.

Op 4 december wordt het boek officiëel voorgesteld aan de pers, en dan ligt het in alle winkels, maar nu al kun je het reeds voorbestellen via www.hetgebaar.be aan 34,95 euro. Het boek verschijnt eerst in het Nederlands, maar snel daarna ook in het Engels, iets wat Roger gezien z’n voortdurend groeiende buitenlandse succes toch aan zichzelf èn aan zijn internationale bewonderaars verplicht was.

Ik kijk er al ontzettend naar uit om dit nieuwe boek van Roger in handen te krijgen. Succes copain! Maar ik heb er alle vertrouwen in. Je bent een topper!

Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Gevulde inktvis met couscous en kippengehakt

Speciaal weekje, speciaal menu

Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer

Azijnpissers niet welkom. Maar deze tip van Peter Goossens vergeet ik nooit.

Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer

Paté

🍂 Paté: herfst op je bord

Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer

IMG_0208-Hockney-NR

Mag je kat mee-eten aan tafel?

Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer

Zo krijg je orde in je keuken, en rust in het hoofd!

Op donderdag 30 oktober is het officieel Checklist Day. En misschien vraag je je af: wat heeft dat nu te maken met een foodblog? Wel… alles! Boodschappenlijstjes zijn tenslotte ook checklists, en geloof me: zonder lijstjes zou mijn keuken al lang een chaos zijn … Lees meer

Een herfstvakantie vol heerlijke inspiratie

Het is weer herfstvakantie, en dat is goed nieuws. Heel veel kinderen waren er na acht weken school ook echt weer aan toe, en ik moet eerlijk zijn, ik na tien weken ochtendshow ook wel … Lees meer

10 plezante weetjes over Halloween

Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer

Voor de jojo in mij is dit een lastige periode. Herkenbaar?

Augustus vorig jaar. Midden in de zomer. Toen heb ik een beslissing genomen die ik al vaker in mijn leven had genomen, maar deze keer voelde het anders … Lees meer