Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!

We hebben er even op moeten wachten, maar de beste patissier van de wereld kwam daarnet met fantastisch nieuws. Hij heeft namelijk de cover van zijn nieuwe dessertenboek voorgesteld.

Maar liefst 54 van z’n meest unieke dessertcreaties heeft hij weer verzameld, en voorzien van een perfecte stap-per-stap-uitleg. Roger is een goede vriend van me, en ik weet dat hij intussen al meer dan een jaar bezig is met het maken van deze nieuwe dessertenbijbel. Hij heeft voor z’n foto’s gereisd naar belangrijke plekken, zich laten inspireren door dessertklassiekers, maar ook weer veel vernieuwende inzichten verwerkt in z’n nagerechten, maar hij heeft er vooral weer voor gezorgd dat de smaken perfect zitten, en dat de desserts er oogverblindend mooi uitzien.

Op 4 december wordt het boek officiëel voorgesteld aan de pers, en dan ligt het in alle winkels, maar nu al kun je het reeds voorbestellen via www.hetgebaar.be aan 34,95 euro. Het boek verschijnt eerst in het Nederlands, maar snel daarna ook in het Engels, iets wat Roger gezien z’n voortdurend groeiende buitenlandse succes toch aan zichzelf èn aan zijn internationale bewonderaars verplicht was.

Ik kijk er al ontzettend naar uit om dit nieuwe boek van Roger in handen te krijgen. Succes copain! Maar ik heb er alle vertrouwen in. Je bent een topper!