Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!
Nieuws

Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!

We hebben er even op moeten wachten, maar de beste patissier van de wereld kwam daarnet met fantastisch nieuws. Hij heeft namelijk de cover van zijn nieuwe dessertenboek voorgesteld.

Maar liefst 54 van z’n meest unieke dessertcreaties heeft hij weer verzameld, en voorzien van een perfecte stap-per-stap-uitleg. Roger is een goede vriend van me, en ik weet dat hij intussen al meer dan een jaar bezig is met het maken van deze nieuwe dessertenbijbel. Hij heeft voor z’n foto’s gereisd naar belangrijke plekken, zich laten inspireren door dessertklassiekers, maar ook weer veel vernieuwende inzichten verwerkt in z’n nagerechten, maar hij heeft er vooral weer voor gezorgd dat de smaken perfect zitten, en dat de desserts er oogverblindend mooi uitzien.

Op 4 december wordt het boek officiëel voorgesteld aan de pers, en dan ligt het in alle winkels, maar nu al kun je het reeds voorbestellen via www.hetgebaar.be aan 34,95 euro. Het boek verschijnt eerst in het Nederlands, maar snel daarna ook in het Engels, iets wat Roger gezien z’n voortdurend groeiende buitenlandse succes toch aan zichzelf èn aan zijn internationale bewonderaars verplicht was.

Ik kijk er al ontzettend naar uit om dit nieuwe boek van Roger in handen te krijgen. Succes copain! Maar ik heb er alle vertrouwen in. Je bent een topper!

Roger van Damme heeft iets aan te kondigen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer