We hebben er even op moeten wachten, maar de beste patissier van de wereld kwam daarnet met fantastisch nieuws. Hij heeft namelijk de cover van zijn nieuwe dessertenboek voorgesteld.
Maar liefst 54 van z’n meest unieke dessertcreaties heeft hij weer verzameld, en voorzien van een perfecte stap-per-stap-uitleg. Roger is een goede vriend van me, en ik weet dat hij intussen al meer dan een jaar bezig is met het maken van deze nieuwe dessertenbijbel. Hij heeft voor z’n foto’s gereisd naar belangrijke plekken, zich laten inspireren door dessertklassiekers, maar ook weer veel vernieuwende inzichten verwerkt in z’n nagerechten, maar hij heeft er vooral weer voor gezorgd dat de smaken perfect zitten, en dat de desserts er oogverblindend mooi uitzien.
Op 4 december wordt het boek officiëel voorgesteld aan de pers, en dan ligt het in alle winkels, maar nu al kun je het reeds voorbestellen via www.hetgebaar.be aan 34,95 euro. Het boek verschijnt eerst in het Nederlands, maar snel daarna ook in het Engels, iets wat Roger gezien z’n voortdurend groeiende buitenlandse succes toch aan zichzelf èn aan zijn internationale bewonderaars verplicht was.
Ik kijk er al ontzettend naar uit om dit nieuwe boek van Roger in handen te krijgen. Succes copain! Maar ik heb er alle vertrouwen in. Je bent een topper!
Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer
Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer
Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer
Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer
Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer
Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer
Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer
14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer