Volgende woensdag is het zo ver. Dan organiseren we, om de tweede verjaardag van dit food platform te vieren, in Het Gebaar in Antwerpen de allereerste 4 Mains voor het goede doel. Ik ga dan samen met mijn goede vriend, de beroemde sterrenchef Roger van Damme koken. Heel concreet gaat hij verschillende van de gerechten op deze blog een nieuwe creatieve twist geven. Meer info kun je lezen in dit artikel.
Maar ik wil graag mijn grote dank uitdrukken aan de mensen van Royal Belgian Caviar. Zowel Roger als ikzelf zijn grote fan van dit prachtige Belgische authentiek luxeproduct, en we zijn dan ook zeer verheugd dat Royal Belgian Caviar de schouders onder onze 4 Mains willen zetten, en ons willen ondersteunen met een mooie levering topkaviaar. Die gaan we verwerken in een heerlijk authentiek gerechtje.
Als je meer wil leren over Royal Belgian Caviar moet je zeker even deze link aanklikken. Het is echt een prachtproduct waar we zeer trots mogen op zijn! Een luxe-product, dat wel, maar ideaal om topmaaltijden die extra glans te geven, en dat gaan we komende woensdag ook echt doen.
Als je trouwens nog kans wil maken om deze topmaaltijd bij te wonen, dan kun je je hier nog inschrijven. We geven nog 1 tafeltje weg op de blog! Een unieke kans om onze feestavond bij te wonen.
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer