Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel
Nieuws

Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel

Volgende woensdag is het zo ver. Dan organiseren we, om de tweede verjaardag van dit food platform te vieren, in Het Gebaar in Antwerpen de allereerste 4 Mains voor het goede doel. Ik ga dan samen met mijn goede vriend, de beroemde sterrenchef Roger van Damme koken. Heel concreet gaat hij verschillende van de gerechten op deze blog een nieuwe creatieve twist geven. Meer info kun je lezen in dit artikel.

Maar ik wil graag mijn grote dank uitdrukken aan de mensen van Royal Belgian Caviar. Zowel Roger als ikzelf zijn grote fan van dit prachtige Belgische authentiek luxeproduct, en we zijn dan ook zeer verheugd dat Royal Belgian Caviar de schouders onder onze 4 Mains willen zetten, en ons willen ondersteunen met een mooie levering topkaviaar. Die gaan we verwerken in een heerlijk authentiek gerechtje.

Als je meer wil leren over Royal Belgian Caviar moet je zeker even deze link aanklikken. Het is echt een prachtproduct waar we zeer trots mogen op zijn! Een luxe-product, dat wel, maar ideaal om topmaaltijden die extra glans te geven, en dat gaan we komende woensdag ook echt doen.

Als je trouwens nog kans wil maken om deze topmaaltijd bij te wonen, dan kun je je hier nog inschrijven. We geven nog 1 tafeltje weg op de blog! Een unieke kans om onze feestavond bij te wonen.

Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel

Gerelateerde nieuwsberichten

COVER

Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”

Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer

El Bulli 1846 Foundation Cala Montjoi Spanje Would Be Chef Sven Ornelis14

Het mooiste culinaire museum ooit: de El Bulli 1846 Foundation

De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer

Ideaal extraatje in je gerechten: pompoenzaden

Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer

WBC-152123

Verras je huisgenoten met mijn weekmenu

Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer

Wat is een quesadilla en hoe maak je het zelf?

Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer

Hoeveel calorieën bevat een glas bier? En is dat meer of minder dan wijn?

Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Vandaag is de dag van de chocolademelk!  Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer