Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel
Nieuws

Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel

Volgende woensdag is het zo ver. Dan organiseren we, om de tweede verjaardag van dit food platform te vieren, in Het Gebaar in Antwerpen de allereerste 4 Mains voor het goede doel. Ik ga dan samen met mijn goede vriend, de beroemde sterrenchef Roger van Damme koken. Heel concreet gaat hij verschillende van de gerechten op deze blog een nieuwe creatieve twist geven. Meer info kun je lezen in dit artikel.

Maar ik wil graag mijn grote dank uitdrukken aan de mensen van Royal Belgian Caviar. Zowel Roger als ikzelf zijn grote fan van dit prachtige Belgische authentiek luxeproduct, en we zijn dan ook zeer verheugd dat Royal Belgian Caviar de schouders onder onze 4 Mains willen zetten, en ons willen ondersteunen met een mooie levering topkaviaar. Die gaan we verwerken in een heerlijk authentiek gerechtje.

Als je meer wil leren over Royal Belgian Caviar moet je zeker even deze link aanklikken. Het is echt een prachtproduct waar we zeer trots mogen op zijn! Een luxe-product, dat wel, maar ideaal om topmaaltijden die extra glans te geven, en dat gaan we komende woensdag ook echt doen.

Als je trouwens nog kans wil maken om deze topmaaltijd bij te wonen, dan kun je je hier nog inschrijven. We geven nog 1 tafeltje weg op de blog! Een unieke kans om onze feestavond bij te wonen.

Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel

Gerelateerde nieuwsberichten

AI0A2942

Publiciteit: Win een citytrip naar Barcelona met Caractère

Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer