Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel

Volgende woensdag is het zo ver. Dan organiseren we, om de tweede verjaardag van dit food platform te vieren, in Het Gebaar in Antwerpen de allereerste 4 Mains voor het goede doel. Ik ga dan samen met mijn goede vriend, de beroemde sterrenchef Roger van Damme koken. Heel concreet gaat hij verschillende van de gerechten op deze blog een nieuwe creatieve twist geven. Meer info kun je lezen in dit artikel.

Maar ik wil graag mijn grote dank uitdrukken aan de mensen van Royal Belgian Caviar. Zowel Roger als ikzelf zijn grote fan van dit prachtige Belgische authentiek luxeproduct, en we zijn dan ook zeer verheugd dat Royal Belgian Caviar de schouders onder onze 4 Mains willen zetten, en ons willen ondersteunen met een mooie levering topkaviaar. Die gaan we verwerken in een heerlijk authentiek gerechtje.

Als je meer wil leren over Royal Belgian Caviar moet je zeker even deze link aanklikken. Het is echt een prachtproduct waar we zeer trots mogen op zijn! Een luxe-product, dat wel, maar ideaal om topmaaltijden die extra glans te geven, en dat gaan we komende woensdag ook echt doen.

Als je trouwens nog kans wil maken om deze topmaaltijd bij te wonen, dan kun je je hier nog inschrijven. We geven nog 1 tafeltje weg op de blog! Een unieke kans om onze feestavond bij te wonen.