Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel
Nieuws

Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel

Volgende woensdag is het zo ver. Dan organiseren we, om de tweede verjaardag van dit food platform te vieren, in Het Gebaar in Antwerpen de allereerste 4 Mains voor het goede doel. Ik ga dan samen met mijn goede vriend, de beroemde sterrenchef Roger van Damme koken. Heel concreet gaat hij verschillende van de gerechten op deze blog een nieuwe creatieve twist geven. Meer info kun je lezen in dit artikel.

Maar ik wil graag mijn grote dank uitdrukken aan de mensen van Royal Belgian Caviar. Zowel Roger als ikzelf zijn grote fan van dit prachtige Belgische authentiek luxeproduct, en we zijn dan ook zeer verheugd dat Royal Belgian Caviar de schouders onder onze 4 Mains willen zetten, en ons willen ondersteunen met een mooie levering topkaviaar. Die gaan we verwerken in een heerlijk authentiek gerechtje.

Als je meer wil leren over Royal Belgian Caviar moet je zeker even deze link aanklikken. Het is echt een prachtproduct waar we zeer trots mogen op zijn! Een luxe-product, dat wel, maar ideaal om topmaaltijden die extra glans te geven, en dat gaan we komende woensdag ook echt doen.

Als je trouwens nog kans wil maken om deze topmaaltijd bij te wonen, dan kun je je hier nog inschrijven. We geven nog 1 tafeltje weg op de blog! Een unieke kans om onze feestavond bij te wonen.

Royal Belgian Caviar steunt 4 Mains voor het goede doel

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer