Ruil je foutste kerstcadeau voor mijn kookboek

Ik vind het elk jaar grappig om op social media te zien welke foute kerstcadeau’s mensen allemaal krijgen. Sokken zijn uiteraard altijd van de partij. Wie geeft er nu sokken? Hilarisch! Maar ook prullen voor op de kast te zetten. Of nutteloze dingetjes voor in de keuken. Of zogezegde fop-cadeautjes. Die scoren ook altijd goed. En bonnen. Bonnen die je, als je niet uitkijkt, in de kast laat liggen en die dus nooit gebruikt worden.

En dan denk ik? Waarom geven mensen elkaar niet gewoon een kookboek? Eentje van de Would Be Chef bijvoorbeeld? Zo’n boek kun je ook in de kast zetten zonder ooit te gebruiken!!!! Mopjeuhhh. Nee serieus, als je om één of andere reden denkt dat je kerstcadeau nog fouter is dan een kookboek van Sven Ornelis, dan wil ik misschien wel ruilen.

Stuur me daarom een fotootje van jouw foutste kerstcadeau en een uitleg waarom je er graag vanaf wil via [email protected] en de drie foutste kerstcadeau’s ruil ik graag voor één van m’n twee kookboeken! En als je nog op zoek bent naar een goed cadeau voor oud en nieuw, dan kan ik je sowieso onderstaande boeken even aanbevelen. Fijne feesten!!!!