Ik vind het elk jaar grappig om op social media te zien welke foute kerstcadeau’s mensen allemaal krijgen. Sokken zijn uiteraard altijd van de partij. Wie geeft er nu sokken? Hilarisch! Maar ook prullen voor op de kast te zetten. Of nutteloze dingetjes voor in de keuken. Of zogezegde fop-cadeautjes. Die scoren ook altijd goed. En bonnen. Bonnen die je, als je niet uitkijkt, in de kast laat liggen en die dus nooit gebruikt worden.
En dan denk ik? Waarom geven mensen elkaar niet gewoon een kookboek? Eentje van de Would Be Chef bijvoorbeeld? Zo’n boek kun je ook in de kast zetten zonder ooit te gebruiken!!!! Mopjeuhhh. Nee serieus, als je om één of andere reden denkt dat je kerstcadeau nog fouter is dan een kookboek van Sven Ornelis, dan wil ik misschien wel ruilen.
Stuur me daarom een fotootje van jouw foutste kerstcadeau en een uitleg waarom je er graag vanaf wil via [email protected] en de drie foutste kerstcadeau’s ruil ik graag voor één van m’n twee kookboeken! En als je nog op zoek bent naar een goed cadeau voor oud en nieuw, dan kan ik je sowieso onderstaande boeken even aanbevelen. Fijne feesten!!!!
https://wouldbechef.be/product/boekenpakket/
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer