Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is
Nieuws

Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is

Sandra Bekkari is een hele warme sympathieke dame. Wie haar al eens ontmoet heeft zal dat zeker beamen. Ze is oprecht bezorgd over de gezondheid en het geluk van mensen die haar methode volgen. Ze is ook geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen van iedereen met wie ze werkt, ze zet met veel plezier haar schouders onder allerlei projecten voor het goede doel, en ze is vooral geen rancuneuze dame. Integendeel. Dat bleek deze week nog maar eens.

Ik zag gisteren pas een foto die ze maandagmiddag al gepost had op haar persoonlijke Instagram-pagina om Loïc, haar opvolger op VTM, veel succes te wensen met zijn nieuwe dagelijkse kookshow “Zot Van Koken”. Dat vind ik nu eens erg chique. Wanneer iemand anders je tijdsblok op TV inneemt kun je daar negatief mee omgaan, of het gewoon negeren. Dat zou niet abnormaal zijn, alle mensen hebben zo hun gevoelens.

Maar zo is Sandra niet. Ze post een foto van haar jonge opvolger en zegt daar heel duidelijk bij: “Ik wens mijn opvolger alvast veel succes straks! You go @loicfood! En met een topmadam als @ditisdit naast je kan dat alleen maar goed komen!” Daarmee gaf ze meteen ook nog eens een complimentje aan de sterke madam achter de schermen, die zowel haar programma als dat van Loïc blijkbaar maakt.

De reacties liegen er niet om. Mensen waarderen deze positieve reactie van Sandra enorm, en Loïc kon het complimentje ook waarderen. Mooi Sandra! En veel succes met alles wat je doet. Je blijft een voorbeeld voor zovelen.

Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is
Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer