Sandra Bekkari is een hele warme sympathieke dame. Wie haar al eens ontmoet heeft zal dat zeker beamen. Ze is oprecht bezorgd over de gezondheid en het geluk van mensen die haar methode volgen. Ze is ook geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen van iedereen met wie ze werkt, ze zet met veel plezier haar schouders onder allerlei projecten voor het goede doel, en ze is vooral geen rancuneuze dame. Integendeel. Dat bleek deze week nog maar eens.
Ik zag gisteren pas een foto die ze maandagmiddag al gepost had op haar persoonlijke Instagram-pagina om Loïc, haar opvolger op VTM, veel succes te wensen met zijn nieuwe dagelijkse kookshow “Zot Van Koken”. Dat vind ik nu eens erg chique. Wanneer iemand anders je tijdsblok op TV inneemt kun je daar negatief mee omgaan, of het gewoon negeren. Dat zou niet abnormaal zijn, alle mensen hebben zo hun gevoelens.
Maar zo is Sandra niet. Ze post een foto van haar jonge opvolger en zegt daar heel duidelijk bij: “Ik wens mijn opvolger alvast veel succes straks! You go @loicfood! En met een topmadam als @ditisdit naast je kan dat alleen maar goed komen!” Daarmee gaf ze meteen ook nog eens een complimentje aan de sterke madam achter de schermen, die zowel haar programma als dat van Loïc blijkbaar maakt.
De reacties liegen er niet om. Mensen waarderen deze positieve reactie van Sandra enorm, en Loïc kon het complimentje ook waarderen. Mooi Sandra! En veel succes met alles wat je doet. Je blijft een voorbeeld voor zovelen.
Jullie kennen me, en mijn passies. Ik ben als een bakker die, na meer dan dertig jaar achter zijn oven, nog altijd even trots is op elke kraakverse croissant die door zijn handen gaat, als een dokter die elke patiënt wil genezen of op zijn minst de pijn wil verzachten, als een garagist die hoopt dat het leven voor elke klant gesmeerd loopt, zoals een pastoor die z’n schapen de hemel wil bieden, en zoals een meisje van lichte zeden dat elke man met een brede glimlach het etablissement wil zien verlaten … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer