Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is
Nieuws

Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is

Sandra Bekkari is een hele warme sympathieke dame. Wie haar al eens ontmoet heeft zal dat zeker beamen. Ze is oprecht bezorgd over de gezondheid en het geluk van mensen die haar methode volgen. Ze is ook geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen van iedereen met wie ze werkt, ze zet met veel plezier haar schouders onder allerlei projecten voor het goede doel, en ze is vooral geen rancuneuze dame. Integendeel. Dat bleek deze week nog maar eens.

Ik zag gisteren pas een foto die ze maandagmiddag al gepost had op haar persoonlijke Instagram-pagina om Loïc, haar opvolger op VTM, veel succes te wensen met zijn nieuwe dagelijkse kookshow “Zot Van Koken”. Dat vind ik nu eens erg chique. Wanneer iemand anders je tijdsblok op TV inneemt kun je daar negatief mee omgaan, of het gewoon negeren. Dat zou niet abnormaal zijn, alle mensen hebben zo hun gevoelens.

Maar zo is Sandra niet. Ze post een foto van haar jonge opvolger en zegt daar heel duidelijk bij: “Ik wens mijn opvolger alvast veel succes straks! You go @loicfood! En met een topmadam als @ditisdit naast je kan dat alleen maar goed komen!” Daarmee gaf ze meteen ook nog eens een complimentje aan de sterke madam achter de schermen, die zowel haar programma als dat van Loïc blijkbaar maakt.

De reacties liegen er niet om. Mensen waarderen deze positieve reactie van Sandra enorm, en Loïc kon het complimentje ook waarderen. Mooi Sandra! En veel succes met alles wat je doet. Je blijft een voorbeeld voor zovelen.

Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is
Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is

Gerelateerde nieuwsberichten

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer

Alle Boeken

Black Friday korting op al mijn boeken, van woensdag tot zondag!

Je kunt er niet naast kijken: Black Friday is overal. En ook bij Silenro Publishers willen we iedereen de kans geven om deze week de boeken van Sven Ornelis aan een lager tarief te kopen … Lees meer

Welke appels zijn het gezondste: rode of groene?

An apple a day keeps the doctor away hoor je wel eens zeggen, en ik kan je verzekeren: ik hou van appels. Ze zijn gezond, dat staat buiten kijf. Toch hoorde ik iemand onlangs zeggen dat groene appels gezonder zijn dan rode … Lees meer

Dit zijn de grootste misverstanden over Thanksgiving

Dit zijn de vijf grootste misverstanden over Thanksgiving

Op donderdag 28 november 2024 wordt Thanksgiving opnieuw gevierd. Voor Amerikanen is deze feestdag misschien nog een tikje belangrijker dan kerstdag. Er wordt echt uitgebreid gevierd … Lees meer

10 dingen die je nog niet wist over Halloween

Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer

Niks aan te doen: daarom snoepen mensen zoveel op kantoor

Veel mensen kunnen het niet laten: ook op kantoor hebben ze voortdurend honger en zijn ze aan het snoepen. We denken misschien dat mentaal werken minder belastend is voor het lichaam dan fysiek werken … Lees meer