Sandra Bekkari bewijst nog maar eens dat ze een grote madam is

Sandra Bekkari is een hele warme sympathieke dame. Wie haar al eens ontmoet heeft zal dat zeker beamen. Ze is oprecht bezorgd over de gezondheid en het geluk van mensen die haar methode volgen. Ze is ook geïnteresseerd in de persoonlijke verhalen van iedereen met wie ze werkt, ze zet met veel plezier haar schouders onder allerlei projecten voor het goede doel, en ze is vooral geen rancuneuze dame. Integendeel. Dat bleek deze week nog maar eens.

Ik zag gisteren pas een foto die ze maandagmiddag al gepost had op haar persoonlijke Instagram-pagina om Loïc, haar opvolger op VTM, veel succes te wensen met zijn nieuwe dagelijkse kookshow “Zot Van Koken”. Dat vind ik nu eens erg chique. Wanneer iemand anders je tijdsblok op TV inneemt kun je daar negatief mee omgaan, of het gewoon negeren. Dat zou niet abnormaal zijn, alle mensen hebben zo hun gevoelens.

Maar zo is Sandra niet. Ze post een foto van haar jonge opvolger en zegt daar heel duidelijk bij: “Ik wens mijn opvolger alvast veel succes straks! You go @loicfood! En met een topmadam als @ditisdit naast je kan dat alleen maar goed komen!” Daarmee gaf ze meteen ook nog eens een complimentje aan de sterke madam achter de schermen, die zowel haar programma als dat van Loïc blijkbaar maakt.

De reacties liegen er niet om. Mensen waarderen deze positieve reactie van Sandra enorm, en Loïc kon het complimentje ook waarderen. Mooi Sandra! En veel succes met alles wat je doet. Je blijft een voorbeeld voor zovelen.