Tof bezoek deze ochtend tussen zes en negen in ons radioprogramma op Joe. Anke en ik mochten Sandra Bekkari ontvangen. De bekende gezondheidsgoeroe had tof nieuws: vanaf september gaat ze een nieuw dagelijks kookprogramma presenteren op VTM.
Sandra staat intussen al meer dan twee jaar ononderbroken in de Boekentop 10 met haar Nooit Meer Diëten-reeks. Toffe boeken met toegankelijke recepten zijn dat, want de manier waarop Sandra met eten omgaat is gewoon top. Veel mensen sukkelen immers van dieet naar dieet, terwijl het geheim volgens haar gewoon in evenwicht zit. Je mag alles eten, als je maar met niks overdrijft. En genoeg beweegt. En vooral: ontzeg je zelf geen zonde af en toe. Lekker blijven eten is belangrijk, anders haak je vroeg of laat toch af
Binnenkort op deze blog een interview met Sandra, maar nu al kunnen we zeggen: de nieuwe dagelijkse afspraak op VTM met Sandra is iets om naar uit te kijken.
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is intussen een fijne traditie geworden. Een paar keer per jaar kun je mijn boeken ook bij me thuis komen kopen. Nu mijn nieuwe boek “De Poëzie Van Hockney” ook uit is, lassen we nog eens zo’n plezante verkoopdag in … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer
Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer