Ik heb echt superfijn nieuws voor iedereen die is ingeschreven op de nieuwsbrief van Would Be Chef! Omdat ik dit jaar ambassadeur ben geworden van KitchenAid mag ik prachtige culinaire cadeaus weggeven in 2021. Ik weet dat velen van jullie er van dromen om net als ik één van deze fantastische toestellen van KitchenAid in huis te halen, en nu is dat dus mogelijk via deze blog!
Schrijf je in op de nieuwsbrief en maak deze maand bijvoorbeeld kans op een KitchenAid keukenrobot 3,3 liter in honey kleur t.w.v. € 499,-. Iedereen die is ingeschreven op de nieuwsbrief van de Would Be Chef maakt vanaf nu elke maand kans op een coole KitchenAid prijs.
Ben je al ingeschreven, dan maak je automatisch kans. Is dat nog niet het geval, schrijf je dan nu in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!
Op het einde van elke maand selecteren we telkens at random een winnaar uit alle subscribers. Volg Would Be Chef ook alvast via Facebook want de winnaar maken we daar elke maand bekend.
Zoals jullie misschien al hebben gezien op mijn blog of socials, ben ik sinds dit voorjaar ambassadeur van Big Green Egg voor Vlaanderen. En daar ben ik oprecht fier op … Lees meer
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer