Sergio Herman als ontbijt!

Ontbijt is erg belangrijk, dat weten we allemaal. Ik als ochtendmens zeker. Een goed ontbijt moet gezond zijn, en ook gevarieerd. Maar vanaf nu kan het ook op sterrenniveau… Altijd al een stukje Sergio Herman bij het ontbijt willen hebben? Dan is er nu goed nieuws, want de sterrenchef lanceert samen met het Belgische quinoa granolamerk La Favo maar liefst 3 exclusieve granolas.

La Favo is het product van de Belgische onderneemster Bie Verheye! La Favo staat voor 100% natuurlijke quinoa granolas, handgebakken in België én zonder geraffineerde suikers. De 3 nieuwe granolas zijn geïnspireerd op de Zeeuwse roots van Sergio en telkens opgebouwd rond producten van hier.

De 3 smaken zijn noten & duindoornbes, boekweit & bessen en chocolade & pistache. Resultaat is een culinaire ervaring, puur Belgisch en goedgekeurd door Sergio Herman himself. De allereerste plek waar je de granola’s kan kopen én eten natuurlijk is The Pine House, het ontbijtconcept van het onlangs vernieuwde Strandhotel in Cadzand-Bad.

Bovendien is granola meer dan een ontbijt alleen. Zowel Sergio als Bie willen door de samenwerking ook aantonen dat granolas niet enkel samen met yoghurt bijvoorbeeld gaan. Je kan er ook overheerlijke koekjes mee maken of chocosmaakbommen of gebruiken om je gerecht mee af te werken.

La Favo by Sergio Herman koop je aan € 8,99 voor 300 gr. Of ga voor de La Favo by Sergio Herman box met alledrie de smaken in voor € 26,99. Voor meer informatie surf naar de La Favo website.