Sergio Herman als ontbijt!
Nieuws

Sergio Herman als ontbijt!

Ontbijt is erg belangrijk, dat weten we allemaal. Ik als ochtendmens zeker. Een goed ontbijt moet gezond zijn, en ook gevarieerd. Maar vanaf nu kan het ook op sterrenniveau… Altijd al een stukje Sergio Herman bij het ontbijt willen hebben? Dan is er nu goed nieuws, want de sterrenchef lanceert samen met het Belgische quinoa granolamerk La Favo maar liefst 3 exclusieve granolas.

La Favo is het product van de Belgische onderneemster Bie Verheye! La Favo staat voor 100% natuurlijke quinoa granolas, handgebakken in België én zonder geraffineerde suikers. De 3 nieuwe granolas zijn geïnspireerd op de Zeeuwse roots van Sergio en telkens opgebouwd rond producten van hier.

Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!

De 3 smaken zijn noten & duindoornbes, boekweit & bessen en chocolade & pistache. Resultaat is een culinaire ervaring, puur Belgisch en goedgekeurd door Sergio Herman himself. De allereerste plek waar je de granola’s kan kopen én eten natuurlijk is The Pine House, het ontbijtconcept van het onlangs vernieuwde Strandhotel in Cadzand-Bad.

Bovendien is granola meer dan een ontbijt alleen. Zowel Sergio als Bie willen door de samenwerking ook aantonen dat granolas niet enkel samen met yoghurt bijvoorbeeld gaan. Je kan er ook overheerlijke koekjes mee maken of chocosmaakbommen of gebruiken om je gerecht mee af te werken.

Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!
Sergio Herman als ontbijt!

La Favo by Sergio Herman koop je aan € 8,99 voor 300 gr. Of ga voor de La Favo by Sergio Herman box met alledrie de smaken in voor € 26,99. Voor meer informatie surf naar de La Favo website.

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer