Ontbijt is erg belangrijk, dat weten we allemaal. Ik als ochtendmens zeker. Een goed ontbijt moet gezond zijn, en ook gevarieerd. Maar vanaf nu kan het ook op sterrenniveau… Altijd al een stukje Sergio Herman bij het ontbijt willen hebben? Dan is er nu goed nieuws, want de sterrenchef lanceert samen met het Belgische quinoa granolamerk La Favo maar liefst 3 exclusieve granolas.
La Favo is het product van de Belgische onderneemster Bie Verheye! La Favo staat voor 100% natuurlijke quinoa granolas, handgebakken in België én zonder geraffineerde suikers. De 3 nieuwe granolas zijn geïnspireerd op de Zeeuwse roots van Sergio en telkens opgebouwd rond producten van hier.
De 3 smaken zijn noten & duindoornbes, boekweit & bessen en chocolade & pistache. Resultaat is een culinaire ervaring, puur Belgisch en goedgekeurd door Sergio Herman himself. De allereerste plek waar je de granola’s kan kopen én eten natuurlijk is The Pine House, het ontbijtconcept van het onlangs vernieuwde Strandhotel in Cadzand-Bad.
Bovendien is granola meer dan een ontbijt alleen. Zowel Sergio als Bie willen door de samenwerking ook aantonen dat granolas niet enkel samen met yoghurt bijvoorbeeld gaan. Je kan er ook overheerlijke koekjes mee maken of chocosmaakbommen of gebruiken om je gerecht mee af te werken.
La Favo by Sergio Herman koop je aan € 8,99 voor 300 gr. Of ga voor de La Favo by Sergio Herman box met alledrie de smaken in voor € 26,99. Voor meer informatie surf naar de La Favo website.
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer