Ontbijt is erg belangrijk, dat weten we allemaal. Ik als ochtendmens zeker. Een goed ontbijt moet gezond zijn, en ook gevarieerd. Maar vanaf nu kan het ook op sterrenniveau… Altijd al een stukje Sergio Herman bij het ontbijt willen hebben? Dan is er nu goed nieuws, want de sterrenchef lanceert samen met het Belgische quinoa granolamerk La Favo maar liefst 3 exclusieve granolas.
La Favo is het product van de Belgische onderneemster Bie Verheye! La Favo staat voor 100% natuurlijke quinoa granolas, handgebakken in België én zonder geraffineerde suikers. De 3 nieuwe granolas zijn geïnspireerd op de Zeeuwse roots van Sergio en telkens opgebouwd rond producten van hier.
De 3 smaken zijn noten & duindoornbes, boekweit & bessen en chocolade & pistache. Resultaat is een culinaire ervaring, puur Belgisch en goedgekeurd door Sergio Herman himself. De allereerste plek waar je de granola’s kan kopen én eten natuurlijk is The Pine House, het ontbijtconcept van het onlangs vernieuwde Strandhotel in Cadzand-Bad.
Bovendien is granola meer dan een ontbijt alleen. Zowel Sergio als Bie willen door de samenwerking ook aantonen dat granolas niet enkel samen met yoghurt bijvoorbeeld gaan. Je kan er ook overheerlijke koekjes mee maken of chocosmaakbommen of gebruiken om je gerecht mee af te werken.
La Favo by Sergio Herman koop je aan € 8,99 voor 300 gr. Of ga voor de La Favo by Sergio Herman box met alledrie de smaken in voor € 26,99. Voor meer informatie surf naar de La Favo website.
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer