Een half uurtje geleden heeft Sergio Herman bovenstaande foto gepost op zijn Instagram. Een dikke middelvinger naar de hacker die blijkbaar 4 weken geleden het Instagramaccount van de chef heeft weten over te nemen. Het heeft bijzonder veel voeten in de aarde gehad, aldus Sergio, om zijn eigen account terug te kunnen claimen, maar het is na een kleine maand dan toch gelukt.
Nog al wat mensen reageren opgelucht, want ze hadden al even het gevoel dat de chef gewoon verdwenen was van de sociale media, maar dat is dus niet het geval. Het was pure overmacht. Het is trouwens geen alleenstaand fenomeen. Steeds vaker worden populaire accounts het slachtoffer van aanvallen van hacking. Griet Vanhees bijvoorbeeld reageert: “Recent net hetzelfde meegemaakt. Echt belachelijk gewoon.”
Maar eind goed al goed: Sergio is dus terug en kan zijn 176.000 volgers de komende tijd weer op de hoogte houden van al zijn culinaire en andere avonturen. Alleen jammer dat al z’n vorige foto’s nu van zijn account verdwenen zijn. De ferme middelvinger is voorlopig dus zijn enige foto. We kijken uit naar mooie foto’s van heerlijk eten, fijne gastronomische projecten en avonturen en mooie familiefoto’s Sergio! En we gaan je van harte blijven volgen.
Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer
Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer
Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer
15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer
Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer
Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer
Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer
Je zal het hier zelden of nooit zien gebeuren op restaurant, en ik denk dat veel mensen zich daar ook op een manier voor schamen, maar in Amerika (en in nog wel een paar landen) is het de allergewoonste zaak ter wereld: de overschot van je eten mee naar huis nemen in een zogenaamde “Doggy Bag” … Lees meer