Sergio Herman slachtoffer van hacking

Een half uurtje geleden heeft Sergio Herman bovenstaande foto gepost op zijn Instagram. Een dikke middelvinger naar de hacker die blijkbaar 4 weken geleden het Instagramaccount van de chef heeft weten over te nemen. Het heeft bijzonder veel voeten in de aarde gehad, aldus Sergio, om zijn eigen account terug te kunnen claimen, maar het is na een kleine maand dan toch gelukt.

Nog al wat mensen reageren opgelucht, want ze hadden al even het gevoel dat de chef gewoon verdwenen was van de sociale media, maar dat is dus niet het geval. Het was pure overmacht. Het is trouwens geen alleenstaand fenomeen. Steeds vaker worden populaire accounts het slachtoffer van aanvallen van hacking. Griet Vanhees bijvoorbeeld reageert: “Recent net hetzelfde meegemaakt. Echt belachelijk gewoon.”

Maar eind goed al goed: Sergio is dus terug en kan zijn 176.000 volgers de komende tijd weer op de hoogte houden van al zijn culinaire en andere avonturen. Alleen jammer dat al z’n vorige foto’s nu van zijn account verdwenen zijn. De ferme middelvinger is voorlopig dus zijn enige foto. We kijken uit naar mooie foto’s van heerlijk eten, fijne gastronomische projecten en avonturen en mooie familiefoto’s Sergio! En we gaan je van harte blijven volgen.