Een half uurtje geleden heeft Sergio Herman bovenstaande foto gepost op zijn Instagram. Een dikke middelvinger naar de hacker die blijkbaar 4 weken geleden het Instagramaccount van de chef heeft weten over te nemen. Het heeft bijzonder veel voeten in de aarde gehad, aldus Sergio, om zijn eigen account terug te kunnen claimen, maar het is na een kleine maand dan toch gelukt.
Nog al wat mensen reageren opgelucht, want ze hadden al even het gevoel dat de chef gewoon verdwenen was van de sociale media, maar dat is dus niet het geval. Het was pure overmacht. Het is trouwens geen alleenstaand fenomeen. Steeds vaker worden populaire accounts het slachtoffer van aanvallen van hacking. Griet Vanhees bijvoorbeeld reageert: “Recent net hetzelfde meegemaakt. Echt belachelijk gewoon.”
Maar eind goed al goed: Sergio is dus terug en kan zijn 176.000 volgers de komende tijd weer op de hoogte houden van al zijn culinaire en andere avonturen. Alleen jammer dat al z’n vorige foto’s nu van zijn account verdwenen zijn. De ferme middelvinger is voorlopig dus zijn enige foto. We kijken uit naar mooie foto’s van heerlijk eten, fijne gastronomische projecten en avonturen en mooie familiefoto’s Sergio! En we gaan je van harte blijven volgen.
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer
Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer
Elk jaar op 15 mei vieren chocoladeliefhebbers in de Verenigde Staten – en steeds vaker ook daarbuiten – National Chocolate Chip Day. Deze dag staat volledig in het teken van misschien wel de populairste toevoeging aan koekjes, muffins, ijs en talloze andere desserts: de chocoladechip … Lees meer
Ik probeer veel te sporten en gezond te leven, maar ik wil ook absoluut niet met honger rondlopen, dus ben ik zoals veel mensen een snacker. Niet per se uit pure goesting, maar als het zoals bij mij druk is en ik snel iets nodig heb dat me energie geeft én me goed laat voelen, dan ben ik zoals jullie weten een echte fan van nākd … Lees meer
Ik zal maar bekennen: garnalen zijn voor mij echte toppers in de keuken. Ze zijn elegant, snel klaar en ze geven meteen een verfijnde toets aan elk gerecht … Lees meer
Eerlijk? Ik kan wel eens genieten van een glaasje Moscato, maar criticasters noemen het de limonade onder de wijnen. Moscato is dan ook een zoete, licht mousserende wijn die wordt gemaakt van de Muscat-druif, een van de oudste druivensoorten ter wereld … Lees meer
Ik was vorig jaar bij vrienden in het Zuiden van Frankrijk en ik zou bij hen koken met de ingrediënten die ze in huis hadden. De frigo zat vol met lekkers: onder andere een prachtige lamsbout … Lees meer