Een half uurtje geleden heeft Sergio Herman bovenstaande foto gepost op zijn Instagram. Een dikke middelvinger naar de hacker die blijkbaar 4 weken geleden het Instagramaccount van de chef heeft weten over te nemen. Het heeft bijzonder veel voeten in de aarde gehad, aldus Sergio, om zijn eigen account terug te kunnen claimen, maar het is na een kleine maand dan toch gelukt.
Nog al wat mensen reageren opgelucht, want ze hadden al even het gevoel dat de chef gewoon verdwenen was van de sociale media, maar dat is dus niet het geval. Het was pure overmacht. Het is trouwens geen alleenstaand fenomeen. Steeds vaker worden populaire accounts het slachtoffer van aanvallen van hacking. Griet Vanhees bijvoorbeeld reageert: “Recent net hetzelfde meegemaakt. Echt belachelijk gewoon.”
Maar eind goed al goed: Sergio is dus terug en kan zijn 176.000 volgers de komende tijd weer op de hoogte houden van al zijn culinaire en andere avonturen. Alleen jammer dat al z’n vorige foto’s nu van zijn account verdwenen zijn. De ferme middelvinger is voorlopig dus zijn enige foto. We kijken uit naar mooie foto’s van heerlijk eten, fijne gastronomische projecten en avonturen en mooie familiefoto’s Sergio! En we gaan je van harte blijven volgen.
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer