Sneak preview van mijn nieuwe keuken...
Nieuws

Sneak preview van mijn nieuwe keuken…

Super spannende dagen. Want in ons nieuwe huis in Lochristi zijn ze met man en man tegen de klok aan het werken om voor het bouwverlof ons nieuwe (t)huis klaar te krijgen. Ik denk dat het wel zal lukken maar het zal zeker heel erg op het nippertje zijn. Vandaag is trouwens een zeer belangrijke dag, want de steen van het aanrecht en het keukeneiland wordt vandaag geplaatst. Ik heb nog een super drukke dag, want ik ga de eerste mosselen proeven in Yerseke, maar ik kan echt niet wachten om vanavond een kijkje te gaan nemen en m’n handen voor de eerste keer op het keukenblad te leggen…

Als je net als ik graag kookt voor vrienden, en ook nog eens een foodblog hebt waarvoor je filmpjes op wil nemen en leuke foto’s van nieuwe gerechten wil maken, dan is de keuken zo’n beetje het hart van je huis. Dus we hebben super goed nagedacht over hoe de keuken precies in elkaar moest steken, welke toestellen en kranen er in moesten zitten, hoeveel kasten er precies nodig waren, en welke steen we precies wilden op het aanrecht. Die laatste wordt vandaag dus geplaatst. Mooiere foto’s met de kwartsiet volgen dus later, maar dit is al een hele voorlopige preview… kan iemand trouwens al zien welke fan-tas-tische ovens we gekozen hebben?

Sneak preview van mijn nieuwe keuken...
Sneak preview van mijn nieuwe keuken...

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer