Sorry! Al jaren beloof ik vanalles, en het komt er maar niet van…

Ein-de-lijk. Het gaat er nu toch van komen. Ik zeg nu al zo lang dat ik een wandelboek ga uitbrengen. En ook al ligt het manuscript al jarenlang voor drie vierde klaar op mijn schrijftafel, het raakte maar niet af. Ken je dat: altijd druk, altijd met allerlei andere dingen bezig, en het boek dat ik nu al zeker vijf jaar zit aan te kondigen, raakt maar niet af. Zonde. Want veel mensen vragen er naar. Ik heb sommige mensen wellicht teleur gesteld met mijn getalm.

Maar oef, er is nu wel super goed nieuws: want de laatste maanden ben ik weer zoveel aan het wandelen, en voel ik mij daardoor zoveel beter in mijn vel, dat ik die passie voor deze heerlijke sport echt met iedereen delen wil. Dus: het boek komt er nu echt echt aan. Ik ben de laatste weken alweer veel aan het schrijven geweest, tussen de wandeltochten door, en ik wil de krokusvakantie in Barcelona straks gebruiken om het boek helemaal af te werken.

Als alles naar wens verloopt zou tegen de late lente mijn wandelverhaal, en wat het allemaal heeft gedaan voor mijn gezondheid, zowel fysiek als mentaal, af moeten zijn. Ik hoop dat het een verhaal is dat heel veel mensen inspireren kan. Want wandelen is zo gezond dat ik die boodschap echt uit wil dragen. Mag ik jullie alvast bedanken voor jullie indrukwekkende geduld. Ik hoop dat jullie net als ik intussen niet stil gezeten hebben, en veeeeel gewandeld hebben!