Sorry, uw ontbijt klinkt anders vanaf vandaag
Nieuws

Sorry, uw ontbijt klinkt anders vanaf vandaag

We zijn er weer aan begonnen. Na zes weken vakantie zijn Anke en ikzelf weer gestart met een heerlijk nieuw radioseizoen. Veel gekende ingrediënten zul je weer op je boterham kunnen smeren: plezante muziek, onze beetje averechtse kijk op de actualiteit en een flinke dosis goedbedoelde flauwekul. Je kent ons na al die jaren wel.

Maar er is alvast één grote verandering. Vanaf nu bestaat Kwartier Plezier niet meer. Dat kwartiertje plezante muziek om de werkdag te starten wordt geschrapt en vervangen door… Kwartier Plezier XL. Dat wil zeggen dat we na het nieuws van halfnegen nog een kort reclameblok doen, en daarna krijg je een klein half uur plezante muziek om je dag te starten. Non-stop!

Verder wil ik je waarschuwen als je ons volgt op TV. Het is namelijk niet uitgesloten dat we weer in oude gewoontes hervallen en dat Anke weer met vol enthousiasme slaatjes, restjes, pasta’s en pizza’s van de dag voordien opwarmt als ontbijt. Je ziet mij dan een beetje bedenkelijk staan kijken. Macaroni of Indische kip in de ochtend vind ik zelf wat vies, maar hey, iedereen is zoals hij is en eet wat hij of zij eten wil. Maar je bent alvast gewaarschuwd.

Sven & Anke en Joe kun je ook online beluisteren via de App van Joe!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer