Sorry, uw ontbijt klinkt anders vanaf vandaag

We zijn er weer aan begonnen. Na zes weken vakantie zijn Anke en ikzelf weer gestart met een heerlijk nieuw radioseizoen. Veel gekende ingrediënten zul je weer op je boterham kunnen smeren: plezante muziek, onze beetje averechtse kijk op de actualiteit en een flinke dosis goedbedoelde flauwekul. Je kent ons na al die jaren wel.

Maar er is alvast één grote verandering. Vanaf nu bestaat Kwartier Plezier niet meer. Dat kwartiertje plezante muziek om de werkdag te starten wordt geschrapt en vervangen door… Kwartier Plezier XL. Dat wil zeggen dat we na het nieuws van halfnegen nog een kort reclameblok doen, en daarna krijg je een klein half uur plezante muziek om je dag te starten. Non-stop!

Verder wil ik je waarschuwen als je ons volgt op TV. Het is namelijk niet uitgesloten dat we weer in oude gewoontes hervallen en dat Anke weer met vol enthousiasme slaatjes, restjes, pasta’s en pizza’s van de dag voordien opwarmt als ontbijt. Je ziet mij dan een beetje bedenkelijk staan kijken. Macaroni of Indische kip in de ochtend vind ik zelf wat vies, maar hey, iedereen is zoals hij is en eet wat hij of zij eten wil. Maar je bent alvast gewaarschuwd.

Sven & Anke en Joe kun je ook online beluisteren via de App van Joe!