Spannendste culinaire uitstap van het jaar

As we speak zijn we onderweg. We maken vandaag een klein extra reisje binnen onze vakantie die we doorbrengen in Barcelona. We gaan namelijk dineren in volgens mij misschien wel het beste restaurant van de wereld. We waren er al twee keer, maar de laatste trip is intussen alweer zes jaar geleden.

Ik was toen ook bijzonder zenuwachtig omdat ik zo’n gigantische herinneringen had aan ons eerste bezoekje. En omdat we vrienden mee hadden genomen, mijn lieve collega Tess en haar man Guy, die we ook al hadden verteld hoe spectaculair het er wel was. Dan mag het natuurlijk niet fout gaan.

En dat deed het ook niet, het was echt indrukwekkend. Om één of andere onbegrijpelijke reden heeft Michelin hen nog geen derde ster gegeven, maar het restaurant staat wel al jaren in de TOP 20 van de wereld. Ik heb het over Steirereck in Wenen.

Toen ik Tess gisteren belde en vertelde dat we er weer heen gingen was ze stikjaloers. Ze zei me ook letterlijk: voor mij was dat het beste diner ooit. Wow. En wij hebben hetzelfde gevoel. We gaan er nu dus heen en ik vind het mega spannend. Volg alles live op mijn sociale media vanavond.