Spannendste culinaire uitstap van het jaar
Nieuws

Spannendste culinaire uitstap van het jaar

As we speak zijn we onderweg. We maken vandaag een klein extra reisje binnen onze vakantie die we doorbrengen in Barcelona. We gaan namelijk dineren in volgens mij misschien wel het beste restaurant van de wereld. We waren er al twee keer, maar de laatste trip is intussen alweer zes jaar geleden.

Ik was toen ook bijzonder zenuwachtig omdat ik zo’n gigantische herinneringen had aan ons eerste bezoekje. En omdat we vrienden mee hadden genomen, mijn lieve collega Tess en haar man Guy, die we ook al hadden verteld hoe spectaculair het er wel was. Dan mag het natuurlijk niet fout gaan.

En dat deed het ook niet, het was echt indrukwekkend. Om één of andere onbegrijpelijke reden heeft Michelin hen nog geen derde ster gegeven, maar het restaurant staat wel al jaren in de TOP 20 van de wereld. Ik heb het over Steirereck in Wenen.

Toen ik Tess gisteren belde en vertelde dat we er weer heen gingen was ze stikjaloers. Ze zei me ook letterlijk: voor mij was dat het beste diner ooit. Wow. En wij hebben hetzelfde gevoel. We gaan er nu dus heen en ik vind het mega spannend. Volg alles live op mijn sociale media vanavond.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer