Spectaculair kun je het persbericht wel noemen dat daarnet de deur is uitgegaan. De beste chef van ons land en één van de beste chefs ter wereld gaat een restaurant openen in Knokke. In het prachtige hotel La Réserve van ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys opent Peter Goossens een tweede restaurant naast zijn iconische Hof Van Cleve. Het wordt een culinaire brasserie waar de chef de beste klassiekers gaat klaarmaken.
Peter Goossens is een onwaarschijnlijke klasbak met veel oog voor details en enorm veel vakmanschap. Ik vind het dan ook een geniale zet, die van La Réserve meer dan ooit het tophotel aan de Belgische kust zal maken. Ik kan niet wachten om er een tafeltje te bestellen, en te overnachten. ik ben nu al benieuwd vanaf wanneer we gaan kunnen reserveren.
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer