LAATSTE DAG OM OP WOULD BE CHEF TE STEMMEN OP ALS BESTE NIEUWE FOODBLOG
Nieuws

Laatste dag om op would be chef te stemmen op als beste nieuwe foodblog

Ik heb jullie vandaag nog heel even nodig. het is de laatste dag vandaag om te stemmen voor mij! Een paar weken terug heb ik een plezierig mailtje met super fijn nieuws gekregen: “Proficiat! We kunnen je met heel veel plezier vertellen dat je genomineerd bent voor de eerste Belgian Food Blog Awards! Onze jury vond jouw blog een top 5-plaats waard binnen de categorie Newcomer.”

Er zijn natuurlijk nog vier andere blogs geselecteerd, en ik wil mijn collega’s bloggers van harte feliciteren daarmee, want er zitten echt hele mooie blogs tussen.

Maar ik moet wel toegeven: ik zou het heel fijn vinden als jullie zouden willen stemmen op Would Be Chef. Jullie stemmen tellen immers voor de helft mee, de andere helft komt van een professionele jury.

Als je graag naar Would Be Chef komt en geniet van mijn artikels, laat het dan even weten. Stemmen kan hier: www.belgianfoodblogawards.be

Nu al dikke merci, en dat de beste mogen winnen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer