Ik heb jullie vandaag nog heel even nodig. het is de laatste dag vandaag om te stemmen voor mij! Een paar weken terug heb ik een plezierig mailtje met super fijn nieuws gekregen: “Proficiat! We kunnen je met heel veel plezier vertellen dat je genomineerd bent voor de eerste Belgian Food Blog Awards! Onze jury vond jouw blog een top 5-plaats waard binnen de categorie Newcomer.”
Er zijn natuurlijk nog vier andere blogs geselecteerd, en ik wil mijn collega’s bloggers van harte feliciteren daarmee, want er zitten echt hele mooie blogs tussen.
Maar ik moet wel toegeven: ik zou het heel fijn vinden als jullie zouden willen stemmen op Would Be Chef. Jullie stemmen tellen immers voor de helft mee, de andere helft komt van een professionele jury.
Als je graag naar Would Be Chef komt en geniet van mijn artikels, laat het dan even weten. Stemmen kan hier: www.belgianfoodblogawards.be
Nu al dikke merci, en dat de beste mogen winnen!
Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer
De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer
Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer
Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer
Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer
Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer