Stopt Sandra Bekkari met "Nooit meer diëten"?
Nieuws

Stopt Sandra Bekkari met “Nooit meer diëten”?

Dit weekend werd bekend gemaakt dat Sandra Bekkari, en dat is nauwelijks een verrassing, op de boekenbeurs het meeste boeken heeft verkocht. Traditioneel doen kookboeken het daar ontzettend goed. Ooit was Piet Huysentruyt de koning van de boekenbeurs, vervolgens nam Jeroen Meus het over van Piet, later werd Pascale Naessens de koningin van de boekenverkoop, en sinds enkele jaren heeft Sandra de scepter overgenomen.

De reeks “Nooit meer diëten” zorgt nu al vijf boeken lang voor een absolute hype, en de sympathieke Sandra maakt nu ook dagelijks haar TV-programma op VTM waarin ze plezierige en gezonde gerechten maakt. Logisch, want haar boodschap slaat aan: alles draait rond evenwicht. Diëten hoeft niet als je maar voor een gezonde eetgewoonte zorgt. En dan mag je zelfs al eens zondigen. Mooi en sterk, en ook logisch verhaal.

Nu waren er blijkbaar geruchten dat de succesvolle reeks na vijf boeken stopgezet zou worden. En dat is ook niet onlogisch, want een hype, hoe groot ook, gaat ooit over. Dat hebben alle andere toppers destijds ook mogen ervaren. Ze bleven goed verkopen, maar de gigantische successen stoppen ooit wel eens. En dat is normaal, mensen willen wel eens verandering, en denken na een tijdje: ik weet intussen hoe Piet, Jeroen, Pascale of Sandra werken, ik hoef geen nieuw boek.

Op haar Instagram schreef Sandra deze middag het volgende: Lieve allemaal, om alle misverstanden te voorkomen: ik stop niet met het maken van boeken en mijn visie zal ook niet veranderen. Na 5 succesvolle Nooit meer diëten-boeken heb ik zin in wat vernieuwing, maar dit zal vooral op het vlak van layout, cover… zijn. Kortom, ik blijf met evenveel passie en gedrevenheid doorgaan, en dit samen met mijn uitgever Borgerhoff en Lamberigts. We zijn al volop nieuwe plannen aan het smeden voor 2019, maar laat ons nu eerst nog voluit genieten van “Nooit meer diëten 5.” Wordt vervolgd!

Ook haar uitgever verklaarde ondertussen in de pers dat er dus gewerkt wordt aan een soort van Sandra Bekkari 2.0. De boekenreeks heeft het uitstekend gedaan, en doet het nog steeds prima, maar het is dus blijkbaar tijd voor een frisse, nieuwe aanpak, voor een soort van opvolger.

Ik wens Sandra daar uiteraard heel veel succes mee, en nu al dikke proficiat met het hele mooie boekenverhaal. Je mag ontzettend trots zijn op deze reeks “Nooit meer diëten” Sandra, en ik ben er van overtuigd dat we nog veel van je gaan horen, want je boodschap klopt en is van alle tijden. Ik kijk al uit naar de nieuwe formule!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer