Would Be Chef bundelt alle ingrediënten voor elke foodie en culi lover. Van restaurants tot de leukste tips om in je keuken zelf aan de slag te gaan. Van trucjes om geen calorieën te hoeven tellen tot smakelijke gerechten.
Sven serveert je met plezier zijn culinaire ideeën en wil voortaan ook alle andere Would Be Chefs in de spotlight zetten.
Ben jij een keukenprinses of begin je nog maar net met kokkerellen? Heb je een gerecht wat jouw eigen signature dish is en waar niemand genoeg van kan krijgen? Stuur jouw favoriete gerecht in en wie weet word je gefeatured op Would Be Chef zelf! Want échte foodies delen toch met plezier hun lekkerste recepten!
Het enige wat je moet doen is je favoriete gerecht met ons delen en onze deze informatie te bezorgen:
Stuur ons jouw favoriete gerecht en mail alle informatie door naar [email protected]
De geselecteerde gerechten worden op voorhand op de hoogte gebracht én ontvangen een handige Would Be Chef keukenschort. Ready, set, Would Be Chef!
Op Would Be Chef houden we graag vast aan heerlijke tradities. Elke week selecteer ik vijf recepten die perfect zijn om samen met het gezin van te genieten … Lees meer
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het altijd een beetje raar dat Gazpacho Day blijkbaar op 25 november valt. Midden in de winter stilstaan bij een koude zomerse soep voelt voor mij toch een beetje vreemd, bijna als een culinair grapje … Lees meer
Je ziet het vaak op de kaart staan, zeker in Frankrijk: vichyssoise. Klinkt chic, niet? En als je het ooit geproefd hebt, weet je meteen waarom het zo’n klassieker is … Lees meer
Picklesaus, die heerlijke gele saus vol stukjes groenten, lekker zuur en pittig, kun je overal in de winkel kopen, maar die kun je uiteraard ook zelf maken, en het is nog plezant ook … Lees meer
Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer
Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer
Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer
Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer