Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Nieuws

Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!

Would Be Chef bundelt alle ingrediënten voor elke foodie en culi lover. Van restaurants tot de leukste tips om in je keuken zelf aan de slag te gaan. Van trucjes om geen calorieën te hoeven tellen tot smakelijke gerechten.

Sven serveert je met plezier zijn culinaire ideeën en wil voortaan ook alle andere Would Be Chefs in de spotlight zetten.

Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!

Ben jij een keukenprinses of begin je nog maar net met kokkerellen? Heb je een gerecht wat jouw eigen signature dish is en waar niemand genoeg van kan krijgen? Stuur jouw favoriete gerecht in en wie weet word je gefeatured op Would Be Chef zelf! Want échte foodies delen toch met plezier hun lekkerste recepten!

Het enige wat je moet doen is je favoriete gerecht met ons delen en onze deze informatie te bezorgen:

  • naam van het gerecht
  • lijst met ingrediënten
  • receptuur
  • achtergrond van het gerecht (vanwaar kwam het idee voor het gerecht, door wie ben je geïnspireerd, …)
  • overtuiging waarom dit zo een heerlijk gerecht is
  • social media kanalen
  • 2 mooie foto’s van je gerecht

Stuur ons jouw favoriete gerecht en mail alle informatie door naar [email protected]

De geselecteerde gerechten worden op voorhand op de hoogte gebracht én ontvangen een handige Would Be Chef keukenschort. Ready, set, Would Be Chef!

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer