Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Nieuws

Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!

Would Be Chef bundelt alle ingrediënten voor elke foodie en culi lover. Van restaurants tot de leukste tips om in je keuken zelf aan de slag te gaan. Van trucjes om geen calorieën te hoeven tellen tot smakelijke gerechten.

Sven serveert je met plezier zijn culinaire ideeën en wil voortaan ook alle andere Would Be Chefs in de spotlight zetten.

Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!

Ben jij een keukenprinses of begin je nog maar net met kokkerellen? Heb je een gerecht wat jouw eigen signature dish is en waar niemand genoeg van kan krijgen? Stuur jouw favoriete gerecht in en wie weet word je gefeatured op Would Be Chef zelf! Want échte foodies delen toch met plezier hun lekkerste recepten!

Het enige wat je moet doen is je favoriete gerecht met ons delen en onze deze informatie te bezorgen:

  • naam van het gerecht
  • lijst met ingrediënten
  • receptuur
  • achtergrond van het gerecht (vanwaar kwam het idee voor het gerecht, door wie ben je geïnspireerd, …)
  • overtuiging waarom dit zo een heerlijk gerecht is
  • social media kanalen
  • 2 mooie foto’s van je gerecht

Stuur ons jouw favoriete gerecht en mail alle informatie door naar [email protected]

De geselecteerde gerechten worden op voorhand op de hoogte gebracht én ontvangen een handige Would Be Chef keukenschort. Ready, set, Would Be Chef!

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer