Super nieuws van Peter Goossens, Gert De Mangeleer, Roger van Damme en vele andere topchefs

Vorige week mocht ik geweldig nieuws aankondigen. Sinds de start van deze Would Be Chef blog probeer ik jullie zoveel mogelijk boeiende receptjes aan te bieden. Gerechten die ik zelf heb gemaakt, die vaak makkelijk en gewoon lekker zijn, en echt doenbaar voor elke dag. Vaak heb ik ook gerechtjes mogen delen van collega’s foodbloggers. Maar sinds begin september zijn we begonnen we met een rubriek waar ik al lang van hoopte dat ik jullie die ooit zou kunnen aanbieden, en ja, nu is het zover.

Want voortaan mag ik op Would Be Chef elke donderdag een recept delen van een absolute topchef. Ik heb de voorbije weken en maanden al een heleboel professionele chefs waar ik veel respect voor heb gecontacteerd met de vraag of ze mee wilden werken aan deze nieuwe rubriek en mee hun schouders wilden zetten onder deze blog. En het was hartverwarmend en geweldig deugddoend om te zien hoe de absolute toppers veel respect hebben voor dit bescheiden culinaire platform, en meteen ook toezegden om prachtige recepten met mij en dus ook met jullie te delen. Ze komen er allemaal aan: Gert De Mangeleer, Roger van Damme, Wout Bru, en vele anderen…

Vorige week zijn we begonnen met de grootste klepper van de Belgische gastronomie. Een vakman en een kunstenaar, een echte wereldspeler: Peter Goossens. Dat zo’n straffe meneer hier één van z’n recepten delen wil raakt me echt. Want toen ik hem de vraag stelde of hij dat zag zitten reageerde hij meteen zeer positief en enthousiast. Dikke merci Peter, je weet dat ik dit ontzettend waardeer.

En ik heb goed nieuws: straks komt er een toprecept aan van Bert Meeuwis, de sympathieke chef van restaurant Slagmolen in Opglabbeek!