Jullie weten dat ik sinds 2020 Guest Chef ben bij Wok Dynasty. In alle restaurants kun je mijn wokgerechten live laten bereiden door de chefs. En nu is er dus supernieuws uit mijn home town, want later dit jaar is er de opening van de 7de én meteen ook de grootste nieuwe vestiging, in Lochristi! Jawel!!! Hoe fijn is dat. De geruchten waren er al langer, maar die zijn nu ook officieel bevestigd.
Changying Wu, de eigenares Wok Dynasty, licht toe: “Ik ben super blij dat we na een lange zoektocht opnieuw een TOP-pand gevonden hebben in Oost-Vlaanderen. Na de succesvolle opening van onze vestiging in Sint-Martems-Latem, droomden we van een nieuwe locatie in de regio. Het pand in Lochristi biedt met zijn 1300m2 de gedroomde ruimte om ons beproefde concept uit te rollen.”
De nieuwe vestiging komt in het pand waar Delhaize zat, dat onlangs verhuisde naar het gebouw next door. “Inderdaad,” zo vertelt Changying trots verder, “toen Delhaize besliste om te verhuizen, waren wij direct geïnteresseerd om het pand over te nemen. Jammer genoeg gooide corona roet in het eten en hebben we onze plannen nog wat uit moeten stellen.”
Wok Dynasty in Lochristi zal plaats bieden aan 200 personen en beschikt over een enorme parking. “Onze klanten weten dat wij hen een fantastische food experience bieden met uitgebreide Aziatische buffetten en live cooking in de wok en op de tepanyaki grill. Dat ze hier ook gemakkelijk voor de deur kunnen parkeren, is een mooie extra troef!”, legt Changying uit.
Wok Dynasty Lochristi zou eind dit jaar zijn deuren openen, en ik kijk er nu al naar uit om er mijn eigen recepten, maar zeker ook de creaties van de wok-chefs uit te gaan proberen. Het is ook nog eens op wandelafstand van ons huis, dus dat is dubbel goed nieuws!
Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer
De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer
Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer
Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer
Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer
Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer
Vandaag is de dag van de chocolademelk! Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer
Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer