Superfijn nieuws: Wok Dynasty komt naar Lochristi!

Jullie weten dat ik sinds 2020 Guest Chef ben bij Wok Dynasty. In alle restaurants kun je mijn wokgerechten live laten bereiden door de chefs. En nu is er dus supernieuws uit mijn home town, want later dit jaar is er de opening van de 7de én meteen ook de grootste nieuwe vestiging, in Lochristi! Jawel!!! Hoe fijn is dat. De geruchten waren er al langer, maar die zijn nu ook officieel bevestigd.

Changying Wu, de eigenares Wok Dynasty, licht toe: “Ik ben super blij dat we na een lange zoektocht opnieuw een TOP-pand gevonden hebben in Oost-Vlaanderen. Na de succesvolle opening van onze vestiging in Sint-Martems-Latem, droomden we van een nieuwe locatie in de regio. Het pand in Lochristi biedt met zijn 1300m2 de gedroomde ruimte om ons beproefde concept uit te rollen.”

De nieuwe vestiging komt in het pand waar Delhaize zat, dat onlangs verhuisde naar het gebouw next door. “Inderdaad,” zo vertelt Changying trots verder, “toen Delhaize besliste om te verhuizen, waren wij direct geïnteresseerd om het pand over te nemen. Jammer genoeg gooide corona roet in het eten en hebben we onze plannen nog wat uit moeten stellen.”

Wok Dynasty in Lochristi zal plaats bieden aan 200 personen en beschikt over een enorme parking. “Onze klanten weten dat wij hen een fantastische food experience bieden met uitgebreide Aziatische buffetten en live cooking in de wok en op de tepanyaki grill. Dat ze hier ook gemakkelijk voor de deur kunnen parkeren, is een mooie extra troef!”, legt Changying uit.

Wok Dynasty Lochristi zou eind dit jaar zijn deuren openen, en ik kijk er nu al naar uit om er mijn eigen recepten, maar zeker ook de creaties van de wok-chefs uit te gaan proberen. Het is ook nog eens op wandelafstand van ons huis, dus dat is dubbel goed nieuws!