Superfijn nieuws: Wok Dynasty komt naar Lochristi!
Nieuws

Superfijn nieuws: Wok Dynasty komt naar Lochristi!

Jullie weten dat ik sinds 2020 Guest Chef ben bij Wok Dynasty. In alle restaurants kun je mijn wokgerechten live laten bereiden door de chefs. En nu is er dus supernieuws uit mijn home town, want later dit jaar is er de opening van de 7de én meteen ook de grootste nieuwe vestiging, in Lochristi! Jawel!!! Hoe fijn is dat. De geruchten waren er al langer, maar die zijn nu ook officieel bevestigd.

Changying Wu, de eigenares Wok Dynasty, licht toe: “Ik ben super blij dat we na een lange zoektocht opnieuw een TOP-pand gevonden hebben in Oost-Vlaanderen. Na de succesvolle opening van onze vestiging in Sint-Martems-Latem, droomden we van een nieuwe locatie in de regio. Het pand in Lochristi biedt met zijn 1300m2 de gedroomde ruimte om ons beproefde concept uit te rollen.”

Superfijn nieuws: Wok Dynasty komt naar Lochristi!
Superfijn nieuws: Wok Dynasty komt naar Lochristi!

De nieuwe vestiging komt in het pand waar Delhaize zat, dat onlangs verhuisde naar het gebouw next door. “Inderdaad,” zo vertelt Changying trots verder, “toen Delhaize besliste om te verhuizen, waren wij direct geïnteresseerd om het pand over te nemen. Jammer genoeg gooide corona roet in het eten en hebben we onze plannen nog wat uit moeten stellen.”

Wok Dynasty in Lochristi zal plaats bieden aan 200 personen en beschikt over een enorme parking. “Onze klanten weten dat wij hen een fantastische food experience bieden met uitgebreide Aziatische buffetten en live cooking in de wok en op de tepanyaki grill. Dat ze hier ook gemakkelijk voor de deur kunnen parkeren, is een mooie extra troef!”, legt Changying uit.

Wok Dynasty Lochristi zou eind dit jaar zijn deuren openen, en ik kijk er nu al naar uit om er mijn eigen recepten, maar zeker ook de creaties van de wok-chefs uit te gaan proberen. Het is ook nog eens op wandelafstand van ons huis, dus dat is dubbel goed nieuws!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer