“Sven Ornelis lanceert eigen kledinglijn”

Kijk, als je een beetje “influencer” bent, dan moet je van vele markten thuis zijn. Dat is dan ook de reden waarom ik binnenkort uitpak met een eigen, gepersonaliseerde kledinglijn. Gemakkelijk zittende T-shirts om mee te wandelen, daarmee starten we, maar binnenkort komt er een hele kledinglijn aan voor de lustige stappers onder mijn volgers!

Klinkt dat goed? Of toch wat ongeloofwaardig? Ik zal maar eerlijk zijn, het is fake news. Maar wel bijzonder geestig vind ik zelf. Deze week kreeg ik namelijk een foto via Instagram van Annick Sauvage. Een toffe madam die houdt van lekker eten, en die de Would Be Chef en mijn social media dan ook goed volgt, net als onze ochtendshow op Joe. Maar ook een dame die flink aangestoken is door de wandelmicrobe. En ze heeft gewoon zelf een T-shirt gemaakt waarmee ze uitlegt waar die microbe precies vandaan komt. Annick mailde me dit:

Beste Sven, ik heb in het verleden nog al es enkele T-shirt gepersonaliseerd. En nu ik det Ornelis-virus te pakken had, dacht ik dat het nog es de moment was, om nog eentje te maken. Ik ben ook iemand die nogal es vecht met de weegschaal, en joggen, is iets wat ik slechts 300m kan, en door uw verhalen te lezen, en u op instagram te volgen, kreeg ik ook de zin om te gaan beginnen wandelen.Wandelen is inderdaad iets dat iedereen kan, en is niet vermoeiend… Althans, niet zoals het joggen. Ik zie ook dat mijn weegschaal vriendelijker begint te worden, naarmate ik wandel. Dus, tja, het virus heeft me te pakken… vandaar mijn T-shirt. Vele groetjes, en bedankt voor mijn inspiratie te zijn!

Ik vind het wel grappig eerlijk gezegd. Maar ook heel tof om te lezen dat Annick, net als nogal wat andere mensen de deugden van dagelijkse wandelingen heeft leren kennen. Geniet ervan Annick, en mooie T-shirt!