Kijk, als je een beetje “influencer” bent, dan moet je van vele markten thuis zijn. Dat is dan ook de reden waarom ik binnenkort uitpak met een eigen, gepersonaliseerde kledinglijn. Gemakkelijk zittende T-shirts om mee te wandelen, daarmee starten we, maar binnenkort komt er een hele kledinglijn aan voor de lustige stappers onder mijn volgers!
Klinkt dat goed? Of toch wat ongeloofwaardig? Ik zal maar eerlijk zijn, het is fake news. Maar wel bijzonder geestig vind ik zelf. Deze week kreeg ik namelijk een foto via Instagram van Annick Sauvage. Een toffe madam die houdt van lekker eten, en die de Would Be Chef en mijn social media dan ook goed volgt, net als onze ochtendshow op Joe. Maar ook een dame die flink aangestoken is door de wandelmicrobe. En ze heeft gewoon zelf een T-shirt gemaakt waarmee ze uitlegt waar die microbe precies vandaan komt. Annick mailde me dit:
Beste Sven, ik heb in het verleden nog al es enkele T-shirt gepersonaliseerd. En nu ik det Ornelis-virus te pakken had, dacht ik dat het nog es de moment was, om nog eentje te maken. Ik ben ook iemand die nogal es vecht met de weegschaal, en joggen, is iets wat ik slechts 300m kan, en door uw verhalen te lezen, en u op instagram te volgen, kreeg ik ook de zin om te gaan beginnen wandelen.Wandelen is inderdaad iets dat iedereen kan, en is niet vermoeiend… Althans, niet zoals het joggen. Ik zie ook dat mijn weegschaal vriendelijker begint te worden, naarmate ik wandel. Dus, tja, het virus heeft me te pakken… vandaar mijn T-shirt. Vele groetjes, en bedankt voor mijn inspiratie te zijn!
Ik vind het wel grappig eerlijk gezegd. Maar ook heel tof om te lezen dat Annick, net als nogal wat andere mensen de deugden van dagelijkse wandelingen heeft leren kennen. Geniet ervan Annick, en mooie T-shirt!
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer