Terug naar de drukte van het schooljaar zonder ongezonde gewoonten #adv

Het is weer zover. De zomervakantie is weer helemaal voorbij. De dagen van uitslapen en genieten in de zalige zon zijn weer achter de rug. En of je nu op reis bent kunnen gaan of genoten hebt van een staycation, hopelijk zijn de batterijen weer goed opgeladen. Want vanaf nu gaan we weer moeten wennen aan de pittige routine van het werkjaar.

En zeker wanneer de kinderen weer naar school gaan betekent zo’n nieuw werkjaar ook sowieso: organiseren, organiseren en organiseren. Misschien ga je zelf ook weer naar je werk, misschien ga je weer telewerken van thuis uit. Misschien moet je ook weer aan preteaching doen, je weet in deze tijden nooit hoe alles evolueert, maar het zorgeloze van de vakantie is sowieso voorbij.

Zeker in de drukke rush die er weer aankomt is het een goed idee om er voor jezelf en voor je kinderen voor te zorgen dat jullie lekker en voldoende blijven eten. Veel mensen beginnen zo’n nieuw seizoen met goede plannen. Ze proberen dan ’s avonds lekker  te koken, en zorgen ook voor iets gezonds voor onder de middag.  Maar eerlijk is eerlijk, makkelijk is dat niet. En zowel je kinderen als jezelf durven dan wel eens tussendoor naar ongezonde snacks te grijpen.

Daarom wil ik je als ambassadeur van Nakd graag nog eens de lekkere repen vol fruit en noten voorstellen. Er worden aan de repen van Nakd geen kunstmatige suikers toegevoegd, en dat maakt ze een goed alternatief voor andere tussendoortjes. Ikzelf heb altijd een paar repen van Nakd in de auto liggen en op kantoor. Wanneer ik dan in de gekte van de dag een hongertje heb, dan kom ik nooit in de verleiding om naar de snoepautomaat te lopen.

Speciaal voor het begin van het nieuwe schooljaar heeft Nakd trouwens verschillende acties lopen bij de supermarkten. Een perfect moment dus om Nakd te ontdekken.