#thanks4thecoffee
Nieuws

#thanks4thecoffee

Vandaag Wereldkoffiedag, en vermoedelijk heb je al kunnen genieten van een paar heerlijke dampende koppen koffie en is het goed om even stil te staan bij dat bakje troost.

Met deze heugelijke dag wil de koffiesector namelijk vooral het drinken van koffie in de spotlights zetten maar ook de volledige sector er achter en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen!

#thanks4thecoffee

illycaffè introduceert daarom vandaag opnieuw het initiatief #thanks4thecoffee. Voor deze derde editie lanceert het de campagne met als titel ‘Half a cup‘. Hiermee illustreert het de belangrijke rol die vrouwen hebben binnen die koffiesector want bijna de helft van de koffie die we vandaag drinken wordt door vrouwen gemaakt!

Belangrijk als je weet dat er nog een hele weg af te leggen is als het gaat over gelijke kansen … ook voor vrouwen die werken binnen die koffiesector. Vandaag wil illycaffè nog meer aandacht en herkenning geven aan die vrouwen en roept het iedereen op om ook de koffieproducten te bedanken. Share daarom je favoriete koffiemoment via social media en tag met #thanks4thecoffee en zet zo de telers mee in de verf. En voor deze editie vooral de vrouwen!

Klik hier en speel zeker mee met de wedstrijd ‘Win een Y3 Iperespresso koffiemachine van illy!’

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer