#thanks4thecoffee
Nieuws

#thanks4thecoffee

Vandaag Wereldkoffiedag, en vermoedelijk heb je al kunnen genieten van een paar heerlijke dampende koppen koffie en is het goed om even stil te staan bij dat bakje troost.

Met deze heugelijke dag wil de koffiesector namelijk vooral het drinken van koffie in de spotlights zetten maar ook de volledige sector er achter en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen!

#thanks4thecoffee

illycaffè introduceert daarom vandaag opnieuw het initiatief #thanks4thecoffee. Voor deze derde editie lanceert het de campagne met als titel ‘Half a cup‘. Hiermee illustreert het de belangrijke rol die vrouwen hebben binnen die koffiesector want bijna de helft van de koffie die we vandaag drinken wordt door vrouwen gemaakt!

Belangrijk als je weet dat er nog een hele weg af te leggen is als het gaat over gelijke kansen … ook voor vrouwen die werken binnen die koffiesector. Vandaag wil illycaffè nog meer aandacht en herkenning geven aan die vrouwen en roept het iedereen op om ook de koffieproducten te bedanken. Share daarom je favoriete koffiemoment via social media en tag met #thanks4thecoffee en zet zo de telers mee in de verf. En voor deze editie vooral de vrouwen!

Klik hier en speel zeker mee met de wedstrijd ‘Win een Y3 Iperespresso koffiemachine van illy!’

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer