#thanks4thecoffee

Vandaag Wereldkoffiedag, en vermoedelijk heb je al kunnen genieten van een paar heerlijke dampende koppen koffie en is het goed om even stil te staan bij dat bakje troost.

Met deze heugelijke dag wil de koffiesector namelijk vooral het drinken van koffie in de spotlights zetten maar ook de volledige sector er achter en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen!

illycaffè introduceert daarom vandaag opnieuw het initiatief #thanks4thecoffee. Voor deze derde editie lanceert het de campagne met als titel ‘Half a cup‘. Hiermee illustreert het de belangrijke rol die vrouwen hebben binnen die koffiesector want bijna de helft van de koffie die we vandaag drinken wordt door vrouwen gemaakt!

Belangrijk als je weet dat er nog een hele weg af te leggen is als het gaat over gelijke kansen … ook voor vrouwen die werken binnen die koffiesector. Vandaag wil illycaffè nog meer aandacht en herkenning geven aan die vrouwen en roept het iedereen op om ook de koffieproducten te bedanken. Share daarom je favoriete koffiemoment via social media en tag met #thanks4thecoffee en zet zo de telers mee in de verf. En voor deze editie vooral de vrouwen!

Klik hier en speel zeker mee met de wedstrijd ‘Win een Y3 Iperespresso koffiemachine van illy!’