Eerst wil ik jullie bedanken voor de massale reactie op de eerste aflevering van “Van Passie tot Perfectie” vorige zondag op njam! Niet normaal hoeveel lieve mailtjes en berichtjes ik heb gekregen van jullie. Het toffe is niet alleen dat jullie zeiden dat onze “Thaise vol-au-vent” er heerlijk uitzag. Maar wat jullie vooral was opgevallen, is dat Roger van Damme en ik echte vrienden zijn die graag kletsen, elkaar een beetje plagen, en vooral: met veel passie met eten bezig zijn. En het kantje “perfectie” voegt Roger er dan met z’n gekende flair aan toe. Want ik ben natuurlijk een Would Be Chef. Als je de eerste aflevering gemist hebt, vanavond om 21u20 kun je die nog eens opnieuw bekijken.
En morgen is het alweer tijd voor aflevering twee. Daarin gaan we zalm stomen met daarbij een slaatje met lekker grondwitloof. Je kunt “Van passie tot perfectie” morgen zondag zien op njam! om 8u30, 16u30 en om 22u40. Het recept volgt morgen op de blog!
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer