Tijd voor aflevering 2 van ons kookprogramma op njam!
Nieuws

Tijd voor aflevering 2 van ons kookprogramma op njam!

Eerst wil ik jullie bedanken voor de massale reactie op de eerste aflevering van “Van Passie tot Perfectie” vorige zondag op njam! Niet normaal hoeveel lieve mailtjes en berichtjes ik heb gekregen van jullie. Het toffe is niet alleen dat jullie zeiden dat onze “Thaise vol-au-vent” er heerlijk uitzag. Maar wat jullie vooral was opgevallen, is dat Roger van Damme en ik echte vrienden zijn die graag kletsen, elkaar een beetje plagen, en vooral: met veel passie met eten bezig zijn. En het kantje “perfectie” voegt Roger er dan met z’n gekende flair aan toe. Want ik ben natuurlijk een Would Be Chef. Als je de eerste aflevering gemist hebt, vanavond om 21u20 kun je die nog eens opnieuw bekijken.

Tijd voor aflevering 2 van ons kookprogramma op njam!

En morgen is het alweer tijd voor aflevering twee. Daarin gaan we zalm stomen met daarbij een slaatje met lekker grondwitloof. Je kunt “Van passie tot perfectie” morgen zondag zien op njam! om 8u30, 16u30 en om 22u40. Het recept volgt morgen op de blog!

Tijd voor aflevering 2 van ons kookprogramma op njam!

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer