Tof toch? Dit zalige praktische cadeau voor jarige Anke!

Als één van je favoriete mensen jarig is, zoals onze Anke vandaag, dan moet je toch een tof en liefst origineel cadeau zien te vinden. Maar wat koop je voor iemand die eigenlijk al alles heeft? Een mooi gezin, heeeel veel schoenen en kleedjes, oogverblindende schoonheid, de beste radiopartner van de wereld aan haar zijde…

Ewel we hebben iets gevonden. Sylvie onze producer van de ochtendshow op Joe, Grim onze nieuwslezer en eindredacteur, en ikzelf, hebben uren zitten zoeken, maar we hebben het gevonden. We hebben namelijk vorige week nog eens mogen zien hoe ons Anke graag pasta eet in de ochtend. Dat vinden sommige mensen bizar, maar Anke is Anke en haar culinaire levensstijl is uniek. Avant garde of zo. Zot maar plezant.

Maar ze doet één ding wat Italianen verschrikkelijk vinden: ze snijdt haar pasta met mes en vork. Auwch. Dat kan in feite echt niet. En daarom hebben we deze wondervork voor haar gekocht. Deze vork werkt vol automatisch en is de ideale tool om je pasta slierten netjes op te draaien zodat je niet moet zitten sukkelen, geen lepel nodig hebt, en al zeker geen mes of vork. Ideaal.

En we hebben er nog twee leuke schorten bovenop gedaan. Eentje voor Lou en eentje voor Max, telkens met de boodschap: wij koken zelf, mama heeft andere talenten. Dat is natuurlijk waar, Anke heeft duizend talenten, maar in feite is ze ook een krak in de keuken in… het opwarmen van bereide maaltijden en het openmaken van zakken chips. Anyway: gelukkige verjaardag, beste Anke van de hele wereld. Vier goed, nog tot tien uur op Joe en de ganse dag met je gezinnetje.