Tof toch? Dit zalige praktische cadeau voor jarige Anke!
Nieuws

Tof toch? Dit zalige praktische cadeau voor jarige Anke!

Als één van je favoriete mensen jarig is, zoals onze Anke vandaag, dan moet je toch een tof en liefst origineel cadeau zien te vinden. Maar wat koop je voor iemand die eigenlijk al alles heeft? Een mooi gezin, heeeel veel schoenen en kleedjes, oogverblindende schoonheid, de beste radiopartner van de wereld aan haar zijde…

Ewel we hebben iets gevonden. Sylvie onze producer van de ochtendshow op Joe, Grim onze nieuwslezer en eindredacteur, en ikzelf, hebben uren zitten zoeken, maar we hebben het gevonden. We hebben namelijk vorige week nog eens mogen zien hoe ons Anke graag pasta eet in de ochtend. Dat vinden sommige mensen bizar, maar Anke is Anke en haar culinaire levensstijl is uniek. Avant garde of zo. Zot maar plezant.

Maar ze doet één ding wat Italianen verschrikkelijk vinden: ze snijdt haar pasta met mes en vork. Auwch. Dat kan in feite echt niet. En daarom hebben we deze wondervork voor haar gekocht. Deze vork werkt vol automatisch en is de ideale tool om je pasta slierten netjes op te draaien zodat je niet moet zitten sukkelen, geen lepel nodig hebt, en al zeker geen mes of vork. Ideaal.

Tof toch? Dit zalige praktische cadeau voor jarige Anke!

En we hebben er nog twee leuke schorten bovenop gedaan. Eentje voor Lou en eentje voor Max, telkens met de boodschap: wij koken zelf, mama heeft andere talenten. Dat is natuurlijk waar, Anke heeft duizend talenten, maar in feite is ze ook een krak in de keuken in… het opwarmen van bereide maaltijden en het openmaken van zakken chips. Anyway: gelukkige verjaardag, beste Anke van de hele wereld. Vier goed, nog tot tien uur op Joe en de ganse dag met je gezinnetje.

Tof toch? Dit zalige praktische cadeau voor jarige Anke!
Tof toch? Dit zalige praktische cadeau voor jarige Anke!

Gerelateerde nieuwsberichten

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer

iStock

Een slim trucje om je lief vandaag te verrassen

Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer