Net als Tom Waes m'n meubels online verkopen, goed idee of niet?
Nieuws

Net als Tom Waes m’n meubels online verkopen, goed idee of niet?

De sympathieke, slimme Tom Waes heeft mij verdorie op ideeën gebracht. Hij verhuist weldra van een huis naar een flat in de stad en heeft op z’n Instagram het voorbije weekend zijn sofa te koop aangeboden. Een prachtexemplaar dat nog maar een paar jaren oud was, en hij wou die sofa voor de helft van de prijs verkopen. En…. Intussen is de sofa offline gehaald, dus wellicht is die intussen verkocht. Well done Tom!

Over een paar maand verhuizen wij van Rijmenam naar Lochristi. We zijn volop bezig met de plannen en de inrichting van ons nieuwe huis. En veel van onze huidige meubels verhuizen straks ook mee. Ik ben er zo’n beetje aan gehecht, snap je? Maar er zijn ook wel wat meubels die straks als een tang op een varken zouden staan in het nieuwe interieur, maar die wel nog altijd top zijn… We gaan immers van een strak, modern interieur naar een klassiekere inrichting.

Nu, ik moet eerlijk zijn: ik heb nog nooit iets verkocht op internet, of via de sociale media. En ik vind het toch ook een beetje speciaal. Ik zie bijvoorbeeld veel mensen die hun oude kleren te koop aanbieden, een soort van moderne rommelmarkt zeg maar. Vintage noem je zo’n kleren of meubels dan… Enfin, ik heb het nog nooit gedaan. Maar anderzijds: mooie spullen weggooien is ook geen goed idee toch? Dus misschien zijn er wel wat meubels die ik ook online zou verkopen.

En daarom, fijne volgers… Mag ik eens vragen? Heeft er iemand ervaring met de verkoop van spullen online? Wat is de beste site om dat te doen? Of zou ik net als Tom Instagram durven gebruiken? Of deze blog? Alle tips zijn welkom hoor!!! Als jij goede ervaringen hebt, of minder goede, met de verkoop van jouwe tweedehandse spullen, laat maar weten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer