TOP 5 RESTAURANTS IN DISNEYLAND PARIJS

2 daagjes ben ik met ons neefje Sasha op stap in Disneyland Parijs. Het is een mooie traditie bij ons: voor hun eerste communie mogen ze met ons mee naar deze betoverende wereld. We hebben ons al super goed geamuseerd. En ook vandaag gaan we zoveel mogelijk attracties opnieuw beleven.

Maar nonkel Sven vindt het natuurlijk belangrijk om toch een beetje goed te eten. Daarom vroeg ik gisteren aan de volgers van deze blog waar het volgens jullie het lekkerste eten is. Ik heb echt massa’s reacties gekregen… Ik zet hier even de meest aangeraden restaurants op een rij… maar er is op dit moment in Walt Disney Studio’s ook een soort van Foodfestival, met kraampjes met specialiteiten uit heel Europa, en die zijn zeer gevarieerd en daardoor ook leuk voor een snelle kleine hap tussendoor. Want uiteindelijk kom je hier meer voor de fun dan voor het eten…

Bistrot Chez Remy

Heel leuk voor kinderen door het interieur. Verschillende menu’s beschikbaar

Auberge De Cendrillon

Vooral menu’s, maar echt lekker.┬á

Walt’s

Op mainstreet en volgens veel van mijn volgers echte topper. Amerikaans-gïnspireerde Franse keuken

Captain Jack’s

Super decor voor kinderen, zeggen velen, en erg lekkere Creoolse keuken en veel vis en schaaldieren.

California Grill

Daar zijn we gisterenavond gaan eten. Het was net zoals de vorige keren dat we hier waren, weer echt lekker. Met een speciaal menu voor kinderen. En voor de volwassenen lekker eten (bijna sterrenniveau) en een heerlijke wijnkaart.