TOP 5 RESTAURANTS IN DISNEYLAND PARIJS
Nieuws

Top 5 restaurants in disneyland parijs

2 daagjes ben ik met ons neefje Sasha op stap in Disneyland Parijs. Het is een mooie traditie bij ons: voor hun eerste communie mogen ze met ons mee naar deze betoverende wereld. We hebben ons al super goed geamuseerd. En ook vandaag gaan we zoveel mogelijk attracties opnieuw beleven.

Maar nonkel Sven vindt het natuurlijk belangrijk om toch een beetje goed te eten. Daarom vroeg ik gisteren aan de volgers van deze blog waar het volgens jullie het lekkerste eten is. Ik heb echt massa’s reacties gekregen… Ik zet hier even de meest aangeraden restaurants op een rij… maar er is op dit moment in Walt Disney Studio’s ook een soort van Foodfestival, met kraampjes met specialiteiten uit heel Europa, en die zijn zeer gevarieerd en daardoor ook leuk voor een snelle kleine hap tussendoor. Want uiteindelijk kom je hier meer voor de fun dan voor het eten…

Bistrot Chez Remy

Heel leuk voor kinderen door het interieur. Verschillende menu’s beschikbaar

Auberge De Cendrillon

Vooral menu’s, maar echt lekker. 

Walt’s

Op mainstreet en volgens veel van mijn volgers echte topper. Amerikaans-gïnspireerde Franse keuken

Captain Jack’s

Super decor voor kinderen, zeggen velen, en erg lekkere Creoolse keuken en veel vis en schaaldieren.

California Grill

Daar zijn we gisterenavond gaan eten. Het was net zoals de vorige keren dat we hier waren, weer echt lekker. Met een speciaal menu voor kinderen. En voor de volwassenen lekker eten (bijna sterrenniveau) en een heerlijke wijnkaart.

TOP 5 RESTAURANTS IN DISNEYLAND PARIJS
TOP 5 RESTAURANTS IN DISNEYLAND PARIJS
TOP 5 RESTAURANTS IN DISNEYLAND PARIJS
TOP 5 RESTAURANTS IN DISNEYLAND PARIJS

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer