Top nieuws: sterrenchef Gert De Mangeleer levert nu ook in Gent en Antwerpen

Yes! Goed nieuws. Onze chefs raken steeds meer georganiseerd wat take away en home delivery betreft. Twee weken geleden lanceerden Gert De Mangeleer en Joachim Boudens in hun Brugse restaurant Bar Bulot voor het eerst ook take away, en deze week kwamen ze met nog meer goed nieuws.

Ook in Gent (Sint-Martens-Latem) en Antwerpen (Edegem) komt er dit weekend een afhaalpunt voor hun heerlijke bistro-gerechten met een hedendaagse twist. Afhalen zal op deze plekken kunnen tussen 15u en 18u op zaterdag, en bestellingen moeten binnen zijn voor donderdagmiddag 12u.

Met Moederdag in het vooruitzicht bieden ze een speciale box aan om de allerliefste mama’s dit weekend extra te verwennen. In deze box vind je hapjes, voor-, hoofd- en nagerecht en een fijne attentie. Bij elk gerecht hoort een stap-voor-stap infofiche zodat jij (zonder hulp van jouw mama) alles in een handomdraai op tafel tovert. Je kunt aan deze box ook nog eens lekkere champagne en wijn toevoegen. Dit is het menu voor dit weekend:

 

Moederdagbox (per persoon)

In deze box vind je hapjes, voor-,hoofd- en nagerecht. Bij elk gerecht komt een handige instructiefiche zodat jij alles in een handomdraai (en zonder hulp van je mama) op tafel tovert.
(Door de grote drukte zijn er geen wijzigingen aan dit menu mogelijk)

Iberico ham ‘Maldonado’

Goujonettes van inktvis met tartaarsaus

°°°

Tomaat gevuld met handgepelde Noordzee garnaal

°°°

Papilotte van kabeljauw, met artisjok, gesmolten tomaat en zuiderse aroma’s
Couscous

°°°

Chocolade- karamel dessert
€ 59,00

 

Bestellen kun je makkelijk doen via deze website van Bar Bulot