Top nieuws: sterrenchef Gert De Mangeleer levert nu ook in Gent en Antwerpen
Nieuws

Top nieuws: sterrenchef Gert De Mangeleer levert nu ook in Gent en Antwerpen

Yes! Goed nieuws. Onze chefs raken steeds meer georganiseerd wat take away en home delivery betreft. Twee weken geleden lanceerden Gert De Mangeleer en Joachim Boudens in hun Brugse restaurant Bar Bulot voor het eerst ook take away, en deze week kwamen ze met nog meer goed nieuws.

Ook in Gent (Sint-Martens-Latem) en Antwerpen (Edegem) komt er dit weekend een afhaalpunt voor hun heerlijke bistro-gerechten met een hedendaagse twist. Afhalen zal op deze plekken kunnen tussen 15u en 18u op zaterdag, en bestellingen moeten binnen zijn voor donderdagmiddag 12u.

Met Moederdag in het vooruitzicht bieden ze een speciale box aan om de allerliefste mama’s dit weekend extra te verwennen. In deze box vind je hapjes, voor-, hoofd- en nagerecht en een fijne attentie. Bij elk gerecht hoort een stap-voor-stap infofiche zodat jij (zonder hulp van jouw mama) alles in een handomdraai op tafel tovert. Je kunt aan deze box ook nog eens lekkere champagne en wijn toevoegen. Dit is het menu voor dit weekend:

Moederdagbox (per persoon)

In deze box vind je hapjes, voor-,hoofd- en nagerecht. Bij elk gerecht komt een handige instructiefiche zodat jij alles in een handomdraai (en zonder hulp van je mama) op tafel tovert.
(Door de grote drukte zijn er geen wijzigingen aan dit menu mogelijk)

Iberico ham ‘Maldonado’

Goujonettes van inktvis met tartaarsaus

°°°

Tomaat gevuld met handgepelde Noordzee garnaal

°°°

Papilotte van kabeljauw, met artisjok, gesmolten tomaat en zuiderse aroma’s
Couscous

°°°

Chocolade- karamel dessert
€ 59,00

Bestellen kun je makkelijk doen via deze website van Bar Bulot

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer