Top nieuws: sterrenchef Gert De Mangeleer levert nu ook in Gent en Antwerpen
Nieuws

Top nieuws: sterrenchef Gert De Mangeleer levert nu ook in Gent en Antwerpen

Yes! Goed nieuws. Onze chefs raken steeds meer georganiseerd wat take away en home delivery betreft. Twee weken geleden lanceerden Gert De Mangeleer en Joachim Boudens in hun Brugse restaurant Bar Bulot voor het eerst ook take away, en deze week kwamen ze met nog meer goed nieuws.

Ook in Gent (Sint-Martens-Latem) en Antwerpen (Edegem) komt er dit weekend een afhaalpunt voor hun heerlijke bistro-gerechten met een hedendaagse twist. Afhalen zal op deze plekken kunnen tussen 15u en 18u op zaterdag, en bestellingen moeten binnen zijn voor donderdagmiddag 12u.

Met Moederdag in het vooruitzicht bieden ze een speciale box aan om de allerliefste mama’s dit weekend extra te verwennen. In deze box vind je hapjes, voor-, hoofd- en nagerecht en een fijne attentie. Bij elk gerecht hoort een stap-voor-stap infofiche zodat jij (zonder hulp van jouw mama) alles in een handomdraai op tafel tovert. Je kunt aan deze box ook nog eens lekkere champagne en wijn toevoegen. Dit is het menu voor dit weekend:

Moederdagbox (per persoon)

In deze box vind je hapjes, voor-,hoofd- en nagerecht. Bij elk gerecht komt een handige instructiefiche zodat jij alles in een handomdraai (en zonder hulp van je mama) op tafel tovert.
(Door de grote drukte zijn er geen wijzigingen aan dit menu mogelijk)

Iberico ham ‘Maldonado’

Goujonettes van inktvis met tartaarsaus

°°°

Tomaat gevuld met handgepelde Noordzee garnaal

°°°

Papilotte van kabeljauw, met artisjok, gesmolten tomaat en zuiderse aroma’s
Couscous

°°°

Chocolade- karamel dessert
€ 59,00

Bestellen kun je makkelijk doen via deze website van Bar Bulot

Gerelateerde nieuwsberichten

GESTOOMD LENTEROLLETJE VAN GRAVADLAX

Lekker veel inspiratie: mijn weekmenu

Op Would Be Chef houden we graag vast aan heerlijke tradities. Elke week selecteer ik vijf recepten die perfect zijn om samen met het gezin van te genieten … Lees meer

Gazpacho Day, in de winter? Huh?

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het altijd een beetje raar dat Gazpacho Day blijkbaar op 25 november valt. Midden in de winter stilstaan bij een koude zomerse soep voelt voor mij toch een beetje vreemd, bijna als een culinair grapje … Lees meer

Verfijnd, en makkelijk te maken: vichyssoise

Je ziet het vaak op de kaart staan, zeker in Frankrijk: vichyssoise. Klinkt chic, niet? En als je het ooit geproefd hebt, weet je meteen waarom het zo’n klassieker is … Lees meer

Zo makkelijk kun je zelf pickles saus maken

Picklesaus, die heerlijke gele saus vol stukjes groenten, lekker zuur en pittig, kun je overal in de winkel kopen, maar die kun je uiteraard ook zelf maken, en het is nog plezant ook … Lees meer

Gevulde inktvis met couscous en kippengehakt

Speciaal weekje, speciaal menu

Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer

Azijnpissers niet welkom. Maar deze tip van Peter Goossens vergeet ik nooit.

Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer

Paté

🍂 Paté: herfst op je bord

Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer

IMG_0208-Hockney-NR

Mag je kat mee-eten aan tafel?

Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer