Misschien hebben jullie op mijn sociale media al gemerkt dat ik de laatste maanden met een nieuw geheim project bezig was. Ik was volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe recepten, je zag me heel vaak met lekkere tomaten en andere gezonde groenten aan de slag, en enkele weken geleden hadden we een grote fotoshoot waar we een heleboel nieuwe recepten van mij hebben gefotografeerd.
En nu heb ik bijzonder fijn nieuws, want vandaag kan ik eindelijk officieel aankondigen waarom ik met al die groenten aan de slag was. Met grote trots mag ik jullie hier vertellen dat ik de nieuwe ambassadeur word van Hoogstraten.
Ik kende Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten. Het was ook Roger die me in contact bracht met deze sympathieke telers, en toen mij gevraagd werd of ik de ambassadeur van de heerlijke verse groenten wou worden, zag ik dat meteen zitten.
De grote variëteit aan heerlijke tomaten van Hoogstraten, maar ook paprika’s en komkommers, is gekend in binnen- en buitenland. Met deze prachtige producten mocht ik dus aan de slag gaan en frisse, smakelijke gerechten ontwikkelen die ik de komende maanden en jaren met veel plezier aan jullie voor ga schotelen.
Ik heb er ontzettend veel goesting in. En wat plezant ook om weer eens zij aan zij te staan met Roger. Het wordt een heerlijke samenwerking, daar ben ik nu al zeker van.
Zoals jullie weten ben ik heel vaak in Barcelona. Ik heb er ook mijn reisgids Mijn Barcelona over geschreven, die nog steeds te koop is op www.mijnbarcelona … Lees meer
Ik geef het toe: af en toe een beetje stout zijn kan geen kwaad. Maar vandaag heb ik het niet over ondeugend gedrag, wel over het bier. Stout is een donkere biersoort met een volle, geroosterde smaak die doet denken aan koffie, cacao en pure chocolade … Lees meer
Ik krijg af en toe de vraag van een journalist: wat zou jij eten als het je laatste avondmaal zou zijn?Ik vind dat eigenlijk een bijzondere gedachte, want ik hoop zo ontzettend hard dat ik op een dag gewoon rustig mag vertrekken in mijn slaap … Lees meer
4 november is officieel “Candy Day”, of gewoon: snoepjesdag. Het idee is dat zoetigheden die dag eens goed gevierd mogen worden. Snoep bestaat al waanzinnig lang … Lees meer
Ik krijg er vaak opmerkingen over, soms plagerig, soms verbaasd. Mensen die op sociale media zien dat ik op vakantie in Barcelona al om zes uur in de gym sta te sporten, vragen me geregeld of ik niet helemaal gestoord ben … Lees meer
Vandaag las ik in de krant dat steeds meer warme bakkers vrouw zijn. En eerlijk, dat vond ik een heerlijk bericht. Een beetje onverwacht misschien, maar tegelijk ook heel logisch als je erover nadenkt … Lees meer
Vorige week ben ik weer eens langsgeweest bij Kris en Sabine, het lieve koppel dat al jaren de mooiste bloemenwinkel van Lochristi en omstreken uitbaat, Bloembinderij Naudts-Boone op het dorpsplein … Lees meer
Er was een tijd dat je op geen enkel terras kon zitten zonder dat iemand naast je een glas gin-tonic met een halve botanische tuin erin liet neerdalen … Lees meer