Topnieuws: ik word de nieuwe groente ambassadeur van Hoogstraten #advertentie
Nieuws

Topnieuws: ik word de nieuwe groente ambassadeur van Hoogstraten #advertentie

Misschien hebben jullie op mijn sociale media al gemerkt dat ik de laatste maanden met een nieuw geheim project bezig was. Ik was volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe recepten, je zag me heel vaak met lekkere tomaten en andere gezonde groenten aan de slag, en enkele weken geleden hadden we een grote fotoshoot waar we een heleboel nieuwe recepten van mij hebben gefotografeerd.

En nu heb ik bijzonder fijn nieuws, want vandaag kan ik eindelijk officieel aankondigen waarom ik met al die groenten aan de slag was. Met grote trots mag ik jullie hier vertellen dat ik de nieuwe ambassadeur word van Hoogstraten.

Topnieuws: ik word de nieuwe groente ambassadeur van Hoogstraten #advertentie

Ik kende Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten. Het was ook Roger die me in contact bracht met deze sympathieke telers, en toen mij gevraagd werd of ik de ambassadeur van de heerlijke verse groenten wou worden, zag ik dat meteen zitten.

De grote variëteit aan heerlijke tomaten van Hoogstraten, maar ook paprika’s en komkommers, is gekend in binnen- en buitenland. Met deze prachtige producten mocht ik dus aan de slag gaan en frisse, smakelijke gerechten ontwikkelen die ik de komende maanden en jaren met veel plezier aan jullie voor ga schotelen.

Ik heb er ontzettend veel goesting in. En wat plezant ook om weer eens zij aan zij te staan met Roger. Het wordt een heerlijke samenwerking, daar ben ik nu al zeker van.

Gerelateerde nieuwsberichten

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer

iStock

Een slim trucje om je lief vandaag te verrassen

Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer