Topnieuws: ik word de nieuwe groente ambassadeur van Hoogstraten #advertentie
Nieuws

Topnieuws: ik word de nieuwe groente ambassadeur van Hoogstraten #advertentie

Misschien hebben jullie op mijn sociale media al gemerkt dat ik de laatste maanden met een nieuw geheim project bezig was. Ik was volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe recepten, je zag me heel vaak met lekkere tomaten en andere gezonde groenten aan de slag, en enkele weken geleden hadden we een grote fotoshoot waar we een heleboel nieuwe recepten van mij hebben gefotografeerd.

En nu heb ik bijzonder fijn nieuws, want vandaag kan ik eindelijk officieel aankondigen waarom ik met al die groenten aan de slag was. Met grote trots mag ik jullie hier vertellen dat ik de nieuwe ambassadeur word van Hoogstraten.

Topnieuws: ik word de nieuwe groente ambassadeur van Hoogstraten #advertentie

Ik kende Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten. Het was ook Roger die me in contact bracht met deze sympathieke telers, en toen mij gevraagd werd of ik de ambassadeur van de heerlijke verse groenten wou worden, zag ik dat meteen zitten.

De grote variëteit aan heerlijke tomaten van Hoogstraten, maar ook paprika’s en komkommers, is gekend in binnen- en buitenland. Met deze prachtige producten mocht ik dus aan de slag gaan en frisse, smakelijke gerechten ontwikkelen die ik de komende maanden en jaren met veel plezier aan jullie voor ga schotelen.

Ik heb er ontzettend veel goesting in. En wat plezant ook om weer eens zij aan zij te staan met Roger. Het wordt een heerlijke samenwerking, daar ben ik nu al zeker van.

Gerelateerde nieuwsberichten

Leven als God in Frankrijk

Vandaag is het 14 juli, de nationale feestdag van Frankrijk. Een dag die in heel het land groots gevierd wordt met spectaculaire vuurwerken, en ook vanavond zal dat ongetwijfeld weer gebeuren … Lees meer

AI0A2882

Catalonië is wereldhoofdstad van de gastronomie, en ik ben fiere ambassadeur! #advertentie

Wie me al langer volgt weet het natuurlijk wel: ik heb al bijna vijftien jaar een flat in het prachtige Barcelona, een stad waar mijn hart ligt, waar ik vrijwel al mijn vakanties doorbreng en waar ik telkens opnieuw inspiratie vind … Lees meer

iction

Ik heb nooit gerookt. Behalve … lang geleden …

Op 31 is het world no tobacco day. Ik ben een mens die niet van verbieden houdt, dus iedereen rookt zoveel hij of zij wil. Ik heb zelf nooit echt gerookt … Lees meer

Druiven in de keuken: meer dan een snack

Druiven eet je meestal gewoon zo, als frisse snack. Met of zonder pitjes, rood of groen, koel uit de koelkast – altijd lekker. Maar wist je dat druiven ook prachtig kunnen schitteren in gerechten … Lees meer

on street food in Thailand

Al eens geprobeerd: krokodil op je bord?

Twintig jaar geleden vond je het gewoon in de supermarkt: krokodillenvlees, naast struisvogel en kangoeroe in het vriesvak of vacuüm verpakt in de versafdeling … Lees meer

AI0A2732

Brotherday – voor mijn broer Arn

Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer

Wandelen: mijn dagelijkse yoga

Op Wereld Yoga Dag wil ik graag iets bekennen: ik ben niet zo goed in yoga. Op een matje liggen, diep ademhalen en in stilte naar de wolken staren – het klinkt mooi, maar het is gewoon mijn ding niet … Lees meer

De lekkerste recepten? Die van mijn mama Anny

Op deze bijzondere dag, 11 mei, moederdag, denk ik met veel liefde en warmte aan mijn zalige mama Anny. Ze is eind zeventig, ik ben 51, en geen dag gaat voorbij zonder dat we even bellen … Lees meer