Topnieuws: ik word de nieuwe groente ambassadeur van Hoogstraten #advertentie

Misschien hebben jullie op mijn sociale media al gemerkt dat ik de laatste maanden met een nieuw geheim project bezig was. Ik was volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe recepten, je zag me heel vaak met lekkere tomaten en andere gezonde groenten aan de slag, en enkele weken geleden hadden we een grote fotoshoot waar we een heleboel nieuwe recepten van mij hebben gefotografeerd.

En nu heb ik bijzonder fijn nieuws, want vandaag kan ik eindelijk officieel aankondigen waarom ik met al die groenten aan de slag was. Met grote trots mag ik jullie hier vertellen dat ik de nieuwe ambassadeur word van Hoogstraten.

Ik kende Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten. Het was ook Roger die me in contact bracht met deze sympathieke telers, en toen mij gevraagd werd of ik de ambassadeur van de heerlijke verse groenten wou worden, zag ik dat meteen zitten.

De grote variĆ«teit aan heerlijke tomaten van Hoogstraten, maar ook paprika’s en komkommers, is gekend in binnen- en buitenland. Met deze prachtige producten mocht ik dus aan de slag gaan en frisse, smakelijke gerechten ontwikkelen die ik de komende maanden en jaren met veel plezier aan jullie voor ga schotelen.

Ik heb er ontzettend veel goesting in. En wat plezant ook om weer eens zij aan zij te staan met Roger. Het wordt een heerlijke samenwerking, daar ben ik nu al zeker van.