Heel veel mensen zijn nu nog volle bak aan het stressen. Jij misschien ook. Het is vaderdag volgend weekend, en je hebt misschien nog geen cadeau voor de papa of voor je man. Een prima idee is om een doosje wijn van Wijn Ornelis te kopen. Op www.wijnornelis.be kan je het volledige aanbod bekijken.
Maar misschien wil je je man, papa, of opa wel een wandelboek cadeau doen. Omdat hij graag eens de wandelschoenen aantrekt of omdat je weet dat hij die extra motivatie nodig heeft en zoekt om er met volle goesting in te vliegen binnenkort. Of gewoon omdat hij graag leest. Goed idee dus. Misschien had je het boek “Waarom Wandelen” al willen bestellen maar is het er gewoon niet van gekomen in de drukte van elke dag. Doe het dan nu. Alle bestelde boeken van dit weekend gaan morgen naar de post!
Mijn wandelboek is niet in de winkel te koop maar enkel online via www.waaromwandelen.be of via mijn uitgeverij www.silenro.be
Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer
Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer
Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer
Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer
8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer
Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer
Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer
Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer