Van al mijn wijnen is dit de populairste!
Nieuws

Van al mijn wijnen is dit de populairste!

Ik moet jullie bedanken, want al mijn wijnen lopen ontzettend hard. Stuk voor stuk. Onze Merlot Cabernet is op dit moment zelfs compleet uitgeput en zullen we pas eind januari kunnen aanvullen. Maar intussen zijn alle andere flessen Wijn Ornelis beschikbaar. Van Nobel over de Pouilly-Fumé, van onze Gran Reserva tot de Barolo en de Cava Brut Reserva, ze gaan allemaal ontzettend hard, en ik krijg er ook super veel positieve berichten over. Dat doet me deugd.

De absolute bestseller op dit moment is wel onze Chardonnay Pays D’Oc. Niet normaal hoeveel berichten ik daarover krijg. Misschien is dat ook omdat veel mensen die maar af en toe eens een wijn drinken, en die toch graag willen ontdekken wat ik precies allemaal in de aanbieding heb, nog net iets meer witte wijn drinkers zijn. Dat zou kunnen. Maar ik snap het sowieso ook wel dat de Chardonnay Pays D’Oc zo scoort. Het is volgens mij prijs-kwaliteit ook een unieke wijn die ik zelf ook heel vaak opentrek, zowel bij het aperitief als bij het eten, want vergis je niet, het is een wijn met best wel wat karakter, die ook aan tafel indruk maakt.

Gelukkig hebben we een flinke nieuwe partij van deze mooie chardonnay kunnen laten bottelen en labelen en is de wijn weer volop leverbaar. Bestellen kun je hieronder doen. Niet vergeten dat iedereen die een bestelling plaatst voor eind juni 2022 een eenmalige korting krijgt van € 5 als je de code ORNELISMERCI intikt bij het afrekenen. Gewoon om je te bedanken voor de steun!

www.wijnornelis.be/wijn-ornelis-chardonnay

Van al mijn wijnen is dit de populairste!

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel1_Nakd_Lotus-33

Wat een zalige wandeltocht met nākd. #advertentie

Een goede twee weken geleden, op zondag 29 september, een prachtige zondagvoormiddag, maakte ik een heerlijke boswandeling met meer dan 100 winnaars van een wedstrijd die ik als fiere ambassadeur georganiseerd had samen met nākd … Lees meer

COVER

Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”

Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer

El Bulli 1846 Foundation Cala Montjoi Spanje Would Be Chef Sven Ornelis14

Het mooiste culinaire museum ooit: de El Bulli 1846 Foundation

De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer

Ideaal extraatje in je gerechten: pompoenzaden

Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer

WBC-152123

Verras je huisgenoten met mijn weekmenu

Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer

Wat is een quesadilla en hoe maak je het zelf?

Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer

Hoeveel calorieën bevat een glas bier? En is dat meer of minder dan wijn?

Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Vandaag is de dag van de chocolademelk!  Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer