Van al mijn wijnen is dit de populairste!

Ik moet jullie bedanken, want al mijn wijnen lopen ontzettend hard. Stuk voor stuk. Onze Merlot Cabernet is op dit moment zelfs compleet uitgeput en zullen we pas eind januari kunnen aanvullen. Maar intussen zijn alle andere flessen Wijn Ornelis beschikbaar. Van Nobel over de Pouilly-Fumé, van onze Gran Reserva tot de Barolo en de Cava Brut Reserva, ze gaan allemaal ontzettend hard, en ik krijg er ook super veel positieve berichten over. Dat doet me deugd.

De absolute bestseller op dit moment is wel onze Chardonnay Pays D’Oc. Niet normaal hoeveel berichten ik daarover krijg. Misschien is dat ook omdat veel mensen die maar af en toe eens een wijn drinken, en die toch graag willen ontdekken wat ik precies allemaal in de aanbieding heb, nog net iets meer witte wijn drinkers zijn. Dat zou kunnen. Maar ik snap het sowieso ook wel dat de Chardonnay Pays D’Oc zo scoort. Het is volgens mij prijs-kwaliteit ook een unieke wijn die ik zelf ook heel vaak opentrek, zowel bij het aperitief als bij het eten, want vergis je niet, het is een wijn met best wel wat karakter, die ook aan tafel indruk maakt.

Gelukkig hebben we een flinke nieuwe partij van deze mooie chardonnay kunnen laten bottelen en labelen en is de wijn weer volop leverbaar. Bestellen kun je hieronder doen. Niet vergeten dat iedereen die een bestelling plaatst voor eind juni 2022 een eenmalige korting krijgt van € 5 als je de code ORNELISMERCI intikt bij het afrekenen. Gewoon om je te bedanken voor de steun!

www.wijnornelis.be/wijn-ornelis-chardonnay