Vanavond eet ik deze verjaardags-taart

Oh wat zijn jullie lief. Ik krijg gewoon al sinds het begin van deze dag tientallen berichtjes van mensen die mij een gelukkige verjaardag wensen. 46 is niet echt een mega speciale leeftijd. En er zijn veel mensen die voorbij de 40 hun verjaardag zogezegd niet meer vieren. Maar voor mij is het toch wel erg simpel: elke verjaardag is het vieren waard. Meer zelfs: elke dag is het vieren waard.

Hoe ik m’n verjaardag vieren ga? Vanmiddag vlieg ik naar Barcelona, mijn geliefde stad en tweede thuis, en vanavond gaan we samen met zes vrienden eten in het restaurant waar ik de voorbije jaren al mijn verjaardagen heb gevierd. In Tickets van Albert Adria. Ik ga de foto’s en filmpjes zeker delen via mijn Instagram van De Would Be Chef.

Maar ik weet dus al wat de taart zal worden vanavond. Deze wereldberoemde cheese cake is gewoon goddelijk. Al moet ik eerlijk toegeven dat ook de “stroopwafels” niet zullen mogen ontbreken! Hoe dan ook, dank je voor de wensen. We gaan vanavond uitgebreid klinken op de rimpels en de leeftijd. Ik zie jullie graag!

Dit is trouwens een filmpje van mijn 45ste verjaardag vorig jaar.