Vanavond eet ik deze verjaardags-taart
Nieuws

Vanavond eet ik deze verjaardags-taart

Oh wat zijn jullie lief. Ik krijg gewoon al sinds het begin van deze dag tientallen berichtjes van mensen die mij een gelukkige verjaardag wensen. 46 is niet echt een mega speciale leeftijd. En er zijn veel mensen die voorbij de 40 hun verjaardag zogezegd niet meer vieren. Maar voor mij is het toch wel erg simpel: elke verjaardag is het vieren waard. Meer zelfs: elke dag is het vieren waard.

Hoe ik m’n verjaardag vieren ga? Vanmiddag vlieg ik naar Barcelona, mijn geliefde stad en tweede thuis, en vanavond gaan we samen met zes vrienden eten in het restaurant waar ik de voorbije jaren al mijn verjaardagen heb gevierd. In Tickets van Albert Adria. Ik ga de foto’s en filmpjes zeker delen via mijn Instagram van De Would Be Chef.

Maar ik weet dus al wat de taart zal worden vanavond. Deze wereldberoemde cheese cake is gewoon goddelijk. Al moet ik eerlijk toegeven dat ook de “stroopwafels” niet zullen mogen ontbreken! Hoe dan ook, dank je voor de wensen. We gaan vanavond uitgebreid klinken op de rimpels en de leeftijd. Ik zie jullie graag!

Vanavond eet ik deze verjaardags-taart

Dit is trouwens een filmpje van mijn 45ste verjaardag vorig jaar.

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer