Oh wat zijn jullie lief. Ik krijg gewoon al sinds het begin van deze dag tientallen berichtjes van mensen die mij een gelukkige verjaardag wensen. 46 is niet echt een mega speciale leeftijd. En er zijn veel mensen die voorbij de 40 hun verjaardag zogezegd niet meer vieren. Maar voor mij is het toch wel erg simpel: elke verjaardag is het vieren waard. Meer zelfs: elke dag is het vieren waard.
Hoe ik m’n verjaardag vieren ga? Vanmiddag vlieg ik naar Barcelona, mijn geliefde stad en tweede thuis, en vanavond gaan we samen met zes vrienden eten in het restaurant waar ik de voorbije jaren al mijn verjaardagen heb gevierd. In Tickets van Albert Adria. Ik ga de foto’s en filmpjes zeker delen via mijn Instagram van De Would Be Chef.
Maar ik weet dus al wat de taart zal worden vanavond. Deze wereldberoemde cheese cake is gewoon goddelijk. Al moet ik eerlijk toegeven dat ook de “stroopwafels” niet zullen mogen ontbreken! Hoe dan ook, dank je voor de wensen. We gaan vanavond uitgebreid klinken op de rimpels en de leeftijd. Ik zie jullie graag!
Dit is trouwens een filmpje van mijn 45ste verjaardag vorig jaar.
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer