Vandaag vieren we de liefde (en het einde van de vakantie)
Nieuws

Vandaag vieren we de liefde (en het einde van de vakantie)

Nu is het echt gedaan. Over en out. Zeven weken verlof achter de kiezen. Morgen begint de ochtendshow weer en gaan we weer in onze dagelijkse vroege ritme duiken. Eerlijk gezegd: ik heb er veel zin in. De vakantie heeft me namelijk superveel rust en energie gegeven. Ik kan er dus weer tegen na heel veel Spaanse zon, en een mooi weekje met ook best behoorlijk weer hier in België, zijn de batterijtjes weer goed opgeladen.

Gisteren was trouwens al een druk dagje met vier uur live radio en een eerste DJ-set in anderhalf jaar. Het waren twee bijzondere gebeurtenissen. Eindelijk weer radio maken, en dan nog wel live aan het Muziekrad van Joe in Westende, met Anke en superveel luisteraars erbij. Zalig. En gisterenavond mocht ik meer dan 2000 mensen entertainen op Festiloco in Ninove. Ik was een beetje zenuwachtig, maar de set ging prima, en iedereen stond heerlijk te dansen, mee te zingen en te springen. Dank je Ninove. Dat smaakt sowieso naar meer. En een geluk, er komen weer bijzonder veel party’s aan in het najaar waar ik ga DJ’n, in het ganse land.

Maar vandaag is een laatste rustdag en die  gaan we in stijl vieren. Jullie weten dat ik nogal karig ben met informatie over mijn privéleven. Ik zeg altijd: dat laatste stukje privé hou ik gewoon voor ons, dat geeft ons een comfortabel en rustgevend gevoel. Maar vandaag is een bijzondere verjaardag voor ons. We hebben elkaar exact op deze 15de augustus leren kennen (een eeuwigheid geleden) en we gaan dat vandaag uitgebreid vieren met het laatste mooie etentje van de zomer voor we allebei weer werken gaan. Tot onze grote vreugde hebben we een tafeltje kunnen boeken bij Boury, het schitterende twee sterren restaurant in Roeselare. Een fantastisch vooruitzicht, als orgelpunt van onze zomervakantie en om de liefde te vieren.

Gerelateerde nieuwsberichten

Via Veneto

Waarom ik steeds vaker afhaak bij tasting menu’s

Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer

VAKANTIE EN NIKS BIJKOMEN: 3 SLIMME TRUCS!

Vakantie en niks bijkomen: 3 slimme trucs!

Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer

Eat Your Beans Day – waarom bonen je nieuwe beste vriend in de keuken zijn

Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer

Zalige verjaardagsplannen vandaag

Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer

Mosselambassadeur Sven Ornelis

De eerste Zeeuwse mosselen van 2025: een smakelijk begin van de zomer #advertentie

Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie Would Be Chef Sven Ornelis6

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie

Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer

ben-libby-WjW97Z5BpVA-unsplash

Aardappelen: gezond, lokaal en ten onrechte onderschat

Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer

Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.24.19

Mis niets & schrijf je in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer