Vandaag vieren we de liefde (en het einde van de vakantie)
Nieuws

Vandaag vieren we de liefde (en het einde van de vakantie)

Nu is het echt gedaan. Over en out. Zeven weken verlof achter de kiezen. Morgen begint de ochtendshow weer en gaan we weer in onze dagelijkse vroege ritme duiken. Eerlijk gezegd: ik heb er veel zin in. De vakantie heeft me namelijk superveel rust en energie gegeven. Ik kan er dus weer tegen na heel veel Spaanse zon, en een mooi weekje met ook best behoorlijk weer hier in België, zijn de batterijtjes weer goed opgeladen.

Gisteren was trouwens al een druk dagje met vier uur live radio en een eerste DJ-set in anderhalf jaar. Het waren twee bijzondere gebeurtenissen. Eindelijk weer radio maken, en dan nog wel live aan het Muziekrad van Joe in Westende, met Anke en superveel luisteraars erbij. Zalig. En gisterenavond mocht ik meer dan 2000 mensen entertainen op Festiloco in Ninove. Ik was een beetje zenuwachtig, maar de set ging prima, en iedereen stond heerlijk te dansen, mee te zingen en te springen. Dank je Ninove. Dat smaakt sowieso naar meer. En een geluk, er komen weer bijzonder veel party’s aan in het najaar waar ik ga DJ’n, in het ganse land.

Maar vandaag is een laatste rustdag en die  gaan we in stijl vieren. Jullie weten dat ik nogal karig ben met informatie over mijn privéleven. Ik zeg altijd: dat laatste stukje privé hou ik gewoon voor ons, dat geeft ons een comfortabel en rustgevend gevoel. Maar vandaag is een bijzondere verjaardag voor ons. We hebben elkaar exact op deze 15de augustus leren kennen (een eeuwigheid geleden) en we gaan dat vandaag uitgebreid vieren met het laatste mooie etentje van de zomer voor we allebei weer werken gaan. Tot onze grote vreugde hebben we een tafeltje kunnen boeken bij Boury, het schitterende twee sterren restaurant in Roeselare. Een fantastisch vooruitzicht, als orgelpunt van onze zomervakantie en om de liefde te vieren.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer