Vandaag vieren we de liefde (en het einde van de vakantie)

Nu is het echt gedaan. Over en out. Zeven weken verlof achter de kiezen. Morgen begint de ochtendshow weer en gaan we weer in onze dagelijkse vroege ritme duiken. Eerlijk gezegd: ik heb er veel zin in. De vakantie heeft me namelijk superveel rust en energie gegeven. Ik kan er dus weer tegen na heel veel Spaanse zon, en een mooi weekje met ook best behoorlijk weer hier in België, zijn de batterijtjes weer goed opgeladen.

Gisteren was trouwens al een druk dagje met vier uur live radio en een eerste DJ-set in anderhalf jaar. Het waren twee bijzondere gebeurtenissen. Eindelijk weer radio maken, en dan nog wel live aan het Muziekrad van Joe in Westende, met Anke en superveel luisteraars erbij. Zalig. En gisterenavond mocht ik meer dan 2000 mensen entertainen op Festiloco in Ninove. Ik was een beetje zenuwachtig, maar de set ging prima, en iedereen stond heerlijk te dansen, mee te zingen en te springen. Dank je Ninove. Dat smaakt sowieso naar meer. En een geluk, er komen weer bijzonder veel party’s aan in het najaar waar ik ga DJ’n, in het ganse land.

Maar vandaag is een laatste rustdag en die  gaan we in stijl vieren. Jullie weten dat ik nogal karig ben met informatie over mijn privéleven. Ik zeg altijd: dat laatste stukje privé hou ik gewoon voor ons, dat geeft ons een comfortabel en rustgevend gevoel. Maar vandaag is een bijzondere verjaardag voor ons. We hebben elkaar exact op deze 15de augustus leren kennen (een eeuwigheid geleden) en we gaan dat vandaag uitgebreid vieren met het laatste mooie etentje van de zomer voor we allebei weer werken gaan. Tot onze grote vreugde hebben we een tafeltje kunnen boeken bij Boury, het schitterende twee sterren restaurant in Roeselare. Een fantastisch vooruitzicht, als orgelpunt van onze zomervakantie en om de liefde te vieren.