Vandaag wordt een topdag voor mij!!!!

Superleuke dag vandaag voor mij. Vanochtend mag ik in onze ochtendshow op Joe samen met Anke een nieuwe radiozender lanceren. Het zijn Vlaams minister-president Jan Jambon en minister van Media Benjamin Dalle die “Joe Lage Landen” feestelijk mogen openen. Een zender op DAB+ met de grootste Nederlandstalige hits uit Vlaanderen en Nederland. Een feestelijke zender waar ik enorm naar uitkijk.

En vanmiddag volgt voor mij persoonlijk een super belangrijk moment. Rond twintig over twee word ik in Wachtebeke gevaccineerd. Ik krijg m’n eerste Pfizer-prik. Ik kijk daar nu al maanden naar uit. Net zoals iedereen snak ik ook naar het rijk en de zomer van de vrijheid en het zijn de vaccinaties die ons gaan helpen naar een wereld zonder mondkapjes en vervelende reisrestricties.

En vanavond ga ik deze mooie dag vieren in een brasserie bij ons in de buurt waar we door Covid nog niet zijn geraakt. Brasserie Sebastiaan schijnt een tof restaurantje te zijn, met sympathieke eigenaars. En vooral: het ligt op wandelafstand. Doe daar nog eens de zonnige temperaturen bij, en het wordt een topdag, dat voel ik nu al…