Vanochtend geniet ik van het meest bijzondere ontbijt van het jaar!
Nieuws

Vanochtend geniet ik van het meest bijzondere ontbijt van het jaar!

Gisterenmiddag ben ik helemaal naar de Veluwe gereden, een prachtige streek hoog in Nederland, waar het heerlijk wandelen, en logeren is. Niet dat ik nog veel heb kunnen wandelen, want het was al donker toen ik in mijn hotel De Sterrenberg in Otterlo arriveerde, nog net op tijd om lekker te dineren in restaurant Cepes, want om acht uur gaat de horeca in Nederland dicht. Ik ben hier dan ook niet om te wandelen maar wel om te ontbijten met een van de meest bijzondere mensen van Nederland. De enige echte Rob de Nijs.

Vanmorgen mogen Anke en ikzelf aanschuiven aan de ontbijttafel bij Rob en zijn vrouw thuis in het plaatsje Bennekom. Nu hij 79 is en en al een tijdje aan de ziekte van Parkinson lijdt, komt hij nog één keer naar het Sportpaleis, komende zondag. Onder de naam “Het is mooi geweest” zal hij zijn Vlaamse fans nog een laatste keer verwennen met zijn vele fantastische hits. Daar gaan we deze ochtend over praten. Over zijn liedjes, zijn leven, zijn carrière.

Geen idee hoe zo’n icoon uit de Nederlandse muziek precies ontbijt, staan er broodjes of croissants op tafel, lekkere kaas, of pindakaas, wordt het thee of wordt het koffie? We zullen het samen ontdekken deze morgen. Wat ik wel weet is dat wij deze grote meneer uitgebreid gaan verrassen en eren, met boodschappen van collega’s en van onze Vlaamse luisteraars, die houden van Rob.

Vier uur lang gezellig aan de ontbijttafel bij Rob de Nijs, het wordt ongetwijfeld het meest bijzondere radio ontbijt van het jaar, en jij kunt alles mee volgen op Joe, tussen zes en tien, en misschien ook nog een VIP duo-ticket, mèt diner winnen, voor het laatste concert van Rob in Vlaanderen, komende zondag. Heerlijk toch?

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer