Voor u uitgetest, de online versmarkt voor elke dag, Crisp #advertentie

Mensen vragen mij soms hoe ik dat doe: elke ochtend radio maken, dj’en op feestjes, een wijnbedrijf en een foodblog draaiende houden, en tussendoor uitgebreide etentjes voor vrienden en familie organiseren. Wel het antwoord zit al aan het einde van de vorige zin, in het woordje “organiseren”. Dat is de key. Ik plan mijn agenda goed op voorhand, en ik plan naast al het werken ook mijn momentjes voor ontspanning in. Ik weet dus aan het begin van de week wanneer ik werken moet, en wanneer ik wandelen of koken kan. En voor mijn etentjes doe ik dat ook. Ik maak mijn menu goed op voorhand, ik bedenk welke ingrediënten ik nodig heb en dan ga ik naar de winkel met een keurig boodschappenlijstje.

Toen de mensen van de nieuwe online versmarkt voor elke dag, Crisp mij onlangs vroegen of ik geen zin had om voor één van mijn etentjes de ingrediënten op hun website te bekijken en te bestellen, wist ik meteen wanneer ik dat wou uitproberen. Het voorbije weekend was het ideale moment. We waren namelijk een weekendje in Barcelona. Ik wist ook dat gisteren en vandaag superdrukke werkdagen zouden worden met, naast de ochtendshows, een dj-set gisteravond, tv-opnames vandaag en veel meetings tussendoor. En ik wist dus dat een bezoek aan de winkel moeilijk in de agenda te duwen was. Maar morgen komen mijn ouders samen met mijn nonkel en tante dineren en ik wil natuurlijk lekker koken voor hen met kwaliteitsvolle verse ingrediënten, en dan is een goede voorbereiding essentieel.

Dus ik dacht: dit lijkt me een goed moment om eens te checken of Crisp, waar ik best veel reclame van had gezien, iets voor mij zou kunnen zijn. Het antwoord is: ja natuurlijk. Crisp is anders dan een gewone supermarkt. Als je lekker eten zoekt dat voornamelijk van kleine ambachtelijke producenten van bij ons komt, seizoensgebonden producten verkoopt én bovendien zonder al die tussenschakels dan is het echt een online paradijsje. Verse groenten, fruit, vis, vlees, vegetarische producten, noem het op, je kunt er werkelijk alles vinden. En nog eens aan een scherpe prijs ook. Dat kan omdat Crisp rechtstreeks inkoopt bij 800 lokale, kleinschalige leveranciers. Ik had er zaterdagmiddag op ons terrasje in Barcelona mijn ingrediëntenlijstje eens bijgenomen voor het diner van woensdag en werkelijk alles wat ik zocht was in voorraad. Met de handige zoekfunctie heb je supersnel de ingrediënten die je nodig hebt in je winkelmandje gelegd, en ook het afrekenen gaat heel erg makkelijk. En vanmiddag werd alles netjes thuis geleverd. En wanneer je hebt besteld voor 22u ’s avonds, wordt alles de volgende dag al bij je thuis geleverd.

Ik moet eerlijk zijn dat ik tijdens het virtuele rondwandelen wel getriggerd werd. Crisp heeft namelijk een zeer mooi aanbod, met allemaal ambachtelijke producten, dus ik heb zelfs een extra gerecht verzonnen met een slaatje waar verse viooltjes in verwerkt zaten en iets met mooie boerse kazen. Heerlijk. Ik weet nu al: hier kom ik terug, Crisp is een handige en overzichtelijke app. Zowel de producten zelf als de levering, door eigen bezorgers, zijn uitstekend, en het is echt een zeer gebruiksvriendelijke online winkel. Ik heb trouwens goed nieuws, want ik mag jou een gratis kistje clementines aanbieden bij je eerste bestelling, bovenop €15 korting. Ook zin om eens te gaan shoppen? Klik dan hier voor de korting, gratis levering én je welkomstcadeau. Ontdek de ambachtelijke online supermarkt Crisp via www.crisp.app of download de handige app.