Vraagje voor London-kenners

Het is al een zalig weekje geweest in het warme Barcelona, maar ik ben even terug in het land. Vanavond ga ik een DJ-set draaien op een trouwfeest (altijd leuk!) en morgen sta ik op het 90’s podium van Beachland in Oostende, en vervolgens rij ik nog naar As bij Genk voor een dikke party. Misschien zie ik je wel op één van deze plekken.

En zondag, en daar kijk ik echt ontzettend naar uit, gaan we naar London voor een ongetwijfeld fantastisch concert van Barbara Streisand in Hyde Park. Ik ben altijd een grote fan geweest van deze geweldige zangeres, en ik heb zo’n beetje het vermoeden dat dit misschien wel eens haar laatste concert zou kunnen zijn in Europa, en dat wilden we toch absoluut niet missen.

We vertrekken zondag iets voor de middag met de Eurostar (ik reis ontzettend graag met de Eurostar naar London, dat is zoveel praktischer dan vliegen, het gaat snel, je kan eens rondwandelen onderweg, heerlijk) en dankzij het uurverschil arriveren we al rond 13 uur in London centrum. Heerlijk. En aangezien het concert pas ’s avonds is, kunnen we op zondagmiddag ook nog eens ergens een lekkere lunch plannen. Ideaal.

Maar daar heb ik toch wat hulp bij nodig. Het is eigenlijk belachelijk lang geleden dat ik nog eens in London was… vroeger gingen we er zeker elk jaar wel een keertje heen, maar aangezien we nu toch alle vrije weekends naar Barcelona proberen te gaan ben ik niet zo ontzettend goed meer mee met waar het lekker eten is. Wat zijn de hot spots? Ben jij onlangs ergens geweest waar het echt indrukwekkend eten was?

En zeker voor een lunch op zondagmiddag vraag ik me af wat tegenwoordig “the place to be” is… Een restaurant met een lekker terras of een tuin lijkt me helemaal fijn, maar dat hoeft niet per se. Als het maar echt echt lekker is. Al de rest is minder belangrijk. Dus als jullie goede tips hebben (liefst niet te ver van Sofitel St James waar we slapen, of van Hyde Park) laat die dan maar komen. Thank you very much, beste London-kenners.