Vraagje voor London-kenners
Nieuws

Vraagje voor London-kenners

Het is al een zalig weekje geweest in het warme Barcelona, maar ik ben even terug in het land. Vanavond ga ik een DJ-set draaien op een trouwfeest (altijd leuk!) en morgen sta ik op het 90’s podium van Beachland in Oostende, en vervolgens rij ik nog naar As bij Genk voor een dikke party. Misschien zie ik je wel op één van deze plekken.

En zondag, en daar kijk ik echt ontzettend naar uit, gaan we naar London voor een ongetwijfeld fantastisch concert van Barbara Streisand in Hyde Park. Ik ben altijd een grote fan geweest van deze geweldige zangeres, en ik heb zo’n beetje het vermoeden dat dit misschien wel eens haar laatste concert zou kunnen zijn in Europa, en dat wilden we toch absoluut niet missen.

We vertrekken zondag iets voor de middag met de Eurostar (ik reis ontzettend graag met de Eurostar naar London, dat is zoveel praktischer dan vliegen, het gaat snel, je kan eens rondwandelen onderweg, heerlijk) en dankzij het uurverschil arriveren we al rond 13 uur in London centrum. Heerlijk. En aangezien het concert pas ’s avonds is, kunnen we op zondagmiddag ook nog eens ergens een lekkere lunch plannen. Ideaal.

Maar daar heb ik toch wat hulp bij nodig. Het is eigenlijk belachelijk lang geleden dat ik nog eens in London was… vroeger gingen we er zeker elk jaar wel een keertje heen, maar aangezien we nu toch alle vrije weekends naar Barcelona proberen te gaan ben ik niet zo ontzettend goed meer mee met waar het lekker eten is. Wat zijn de hot spots? Ben jij onlangs ergens geweest waar het echt indrukwekkend eten was?

En zeker voor een lunch op zondagmiddag vraag ik me af wat tegenwoordig “the place to be” is… Een restaurant met een lekker terras of een tuin lijkt me helemaal fijn, maar dat hoeft niet per se. Als het maar echt echt lekker is. Al de rest is minder belangrijk. Dus als jullie goede tips hebben (liefst niet te ver van Sofitel St James waar we slapen, of van Hyde Park) laat die dan maar komen. Thank you very much, beste London-kenners.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer