Waarom ik zo blij ben dat deze twee kanjers mee komen feesten...
Nieuws

Waarom ik zo blij ben dat deze twee kanjers mee komen feesten…

Vanavond vier ik mijn 46ste verjaardag met een aantal vrienden in Barcelona in Tickets van Albert Adria, voor mij één van de beste restaurants van de hele wereld. En ik ben super blij dat ook Luc en Bart mee komen vieren. Om meer dan één reden.

Sowieso zijn Luc en Bart super charmante kerels en sinds jaar en dag hele goede vrienden die ik zeer waardeer. Maar er is meer: Luc is zelf een fantastische gastheer, maar Bart is vooral een geweldige chef. Als het over klassieke bereidingen gaat is hij een absolute topper en droogt hij me zondermeer af. We zijn al meermaals gaan dineren bij de heren thuis en elke keer verbaast Bart me opnieuw met z’n culinair vakmanschap.

Dus toen we een tijdje geleden samen met mijn collega en super vriendin Tess Goossens en haar man bij Bruneau in Brussel gingen eten waren we aan het praten over wat onze lievelingsrestaurants in de wereld waren. En toen vertelde ik over Tickets, en dat we er op mijn verjaardag, vandaag dus, zouden dineren.

En Luc en vooral Bart waren meteen gefascineerd door het verhaal van Tickets. Maar in tegenstelling tot Bart, is Albert Adria helemaal geen klassieke kok. Hij kookt zeer modern, en was samen met zijn broer Ferran met El Bulli jarenlang de bezieler van de moleculaire keuken.

Dus ik ben super blij dat Luc en Bart op de uitnodiging zijn ingegaan om vanavond mee te komen vieren en te dineren bij Tickets. En ik vind het ook erg spannend wat hun gevoel zal zijn. Ik ben er nu al zeker twintig keer geweest en telkens ben ik weg geblazen. Benieuwd of deze twee fijnproevers het ook zo zullen waarderen. Ik denk en hoop van wel.

Hoe dan ook zullen we niet enkel klinken op mijn jarige rimpels, maar ook op het nieuwe album van Bart dat uitgerekend vandaag is verschenen. Bart Kaëll zijn “Onwaarschijnlijk Mooi” verzamelt voornamelijk de liedjes uit Liefde Voor Muziek, een paar nieuwe songs, en ook “Avond” zijn prachtige duet met Luc staat er op.

We hebben dus een geboorte van een nieuw album en een onbelangrijke 46ste verjaardag te vieren. Foto’s en filmpjes van de gerechten zul je vanavond ongetwijfeld geserveerd krijgen via mijn Instagram van Would Be Chef.

Waarom ik zo blij ben dat deze twee kanjers mee komen feesten...

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer