Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Nieuws

Waarom ik zo’n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie

Ik heb het al een paar keer gezegd hier op Would Be Chef: ik ben een echte fan en trouwe gebruiker geworden van Crisp, de in oorsprong Nederlandse online versmarkt met als baseline “serieus goed eten” die nu ook in Vlaanderen steeds meer gebruikers en liefhebbers begint te krijgen.

Misschien heb je al eens één van de kortingscodes gebruikt die ik de voorbije maanden heb meegegeven en heb je zelf daardoor ook ontdekt hoe kwalitatief en handig deze bestelservice wel is. Maar het kan ook zijn dat het allemaal nog een beetje nieuw voor je is, en daarom wil ik je vijf topredenen meegeven waarom ik fan ben van Crisp.

Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie

HET AANBOD VAN CRISP IS UITGEBREID EN BEPERKT TEGELIJK

Je moet de app van Crisp echt eens openen en zelf eens op zoek gaan naar je favoriete ingrediënten om mee aan de slag te gaan in de keuken. Het aanbod is indrukwekkend, met maar liefst 700 lokale leveranciers die topproducten aanbieden. Maar, en dat is in feite ook goed nieuws: het aanbod is niet eindeloos. Geen tien verschillende soorten eieren bijvoorbeeld maar de beste, hand geraapte eitjes van de hoeve van Heidi. Door het aanbod niet eindeloos te maken, en enkel te bestellen bij de leveranciers wanneer de klanten bestellen zijn niet enkel de eitjes kakelvers, maar ook de vis. Enfin, kakelen doet die niet, maar zuiver op de graat is die vis wel: kraakvers dus.

CRISP RESPECTEERT DE SEIZOENEN

Ik heb het wel eens geprobeerd hoor, bij wijze van test: asperges te vroeg bestellen of boontjes of watermeloen buiten het seizoen. Lukt niet. Doordat er echt met lokale boeren wordt gewerkt bestaat er bij Crisp een bijzonder groot respect voor de seizoenen, en daar ben ik zelf ontzettend blij mee. Als we meer zouden eten wat er voorradig is dan zou er minder druk komen op ons klimaat, maar we zouden ook een stuk gevarieerder en gezonder eten.

DE LEVERING VAN je bestelling gebeurt SUPER PROFESSIONEEL

Ik moet eerlijk zijn: online winkels die aan huis bestellen, daar kan het echt wel eens grondig fout gaan. Bij Crisp loopt dat altijd vlekkeloos. Je kan in de app duidelijk aanduiden wanneer je je bestelling thuis wil geleverd zien. De dag van je levering krijg je een vriendelijk whatsappje van Crisp met de naam van de bezorger en het tijdsstip, en wanneer die dan effectief op weg is kun je de rit perfect volgen via een makkelijke link die je bezorgd wordt. Je ziet ook hoeveel klanten er nog voor je zijn, en de bezorger komt altijd op het aangegeven moment bij je voorrijden. Vriendelijke mensen trouwens die je je bestelling met de glimlach overhandigen, en de doos niet zomaar over de haag gooien…

OOK DE DIEPVRIESPRODUCTEN VAN CRISP ZIJN TOP

Crisp is een online versmarkt, maar ook het diepvriesaanbod is indrukwekkend. Meestal ziet m’n bestelling er als volgt uit: ik koop voldoende verse producten voor de komende dagen, maar ik zorg ook dat mijn diepvriezer steeds goed aangevuld is. Schitterend vlees, mooie vis, schaaldieren, tot zelfs coquilles en kreeften toe, zijn altijd topkwaliteit. En zo kan ik op elk moment een heerlijk gerecht bijeen toveren met de lekkere producten in de diepvriezer. Geloof me, als je onverwacht bij ons thuis binnenkomt vallen, dan tover ik zonder problemen een lekkere maaltijd op tafel.

CRISP WORDT STEEDS BELGISCHER

Crisp heeft meerdan 700 verschillende leveranciers. Het zijn allemaal kleinere gespecialiseerde producenten met een passie voor puur eten. Oorspronkelijk kwamen die voornamelijk uit Nederland, maar check het aanbod maar goed: de producenten komen ook steeds meer uit België. Zo komen de aardappelen van The Potato Chef uit Tielt, faire melk van de Belgische melkcoöperatie Fairebel, de koffiecups van de Antwerpse branderij Vascobelo en meer.

Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie
Waarom ik zo'n fan ben van de online versmarkt CRISP #advertentie

Ontdek de ambachtelijke online supermarkt Crisp via www.crisp.app of download de handige app. Bij je eerste bestelling krijg je trouwens 15 euro korting, en als je via deze link bestelt krijg je er ook nog eens een heerlijke fles olijfolie van Crisp gratis bij! Het proberen waard.?

Gerelateerde nieuwsberichten

Een dilemma: World Gym Day vieren, of enkel wandelen?

Vandaag is 12 september, dat is World Gym Day. Ik ben nu een kleine maand gezonder aan het leven, met goed resultaat. Ik ben zo’n kleine 7 kilo kwijt, de XL-hemden hangen weer verder weg in de kast omdat ik weer in de L kan, en ik voel me vooral beter … Lees meer

Gruwelijke eerste schooldag...

Gruwelijke eerste schooldag…

Ik was zes. Ik was een klein Svenneke. En ik mocht naar het eerste leerjaar in de basisschool in Knesselare. Dat ik me 45 jaar later die eerste schooldag nog herinneren kan heeft maar één reden: ik werd meteen gestraft voor baldadig gedrag op de speelplaats … Lees meer

IMG_5323 2

Vandaag gaan we lunchen in het tweede beste restaurant ter wereld

Vandaag komt een droom uit. We gaan lunchen op een van de meest iconische plekken in de wereld. Bij Asador Etxebarri in Baskenland. Het verhaal van dit restaurant is zeer bijzonder … Lees meer

Waar komt lasagne vandaan en welke variant is mega lekker?

Iedereen houdt van lasagne, jong en oud. Vandaag kun je lasagne op zoveel verschillende manieren eten. Op de klassieke manier, maar ook met vis (mijn visboer C-Food in Lochristi heeft altijd twee verschillende vis-lasagnes in de aanbieding, eentje met zalm en een met zeevruchten en beiden zijn heerlijk) … Lees meer

Velissima

Slechte ervaring in Velissima in Barcelona

Gisteren iets vervelend voor gehad op restaurant in Barcelona. We gingen na een hele lange wandeling in de zon iets eten aan het strand. Ik wou eens iets nieuws ontdekken, en mijn partner had enorm zin in pizza, en wist een restaurant aan de achterkant van het W Hotel dat blijkbaar prima pizza’s heeft, een goede Italiaan, Velissima … Lees meer

Ik zorg voor de beste muziek voor deze zomer!

Mensen die me al een paar jaar volgen weten dat ik een paar playlists heb staan die openbaar zijn op Spotify. eentje daarvan is “Would Be Chef Summernights” … Lees meer

Onveiligheid Barcelona

Toeristen niet meer welkom in Barcelona?

Van een slechte timing gesproken. Net nu ik een dikke maand een reisgids uitheb met als naam “Mijn Barcelona” waarmee ik nog meer mensen wil motiveren en helpen om deze prachtige, gastvrije stad te ontdekken, was er een “gigantische betoging” in Barcelona tegen toeristen … Lees meer

Sugar cookie day: recepten van mijn favoriete koekjes

Sugar cookie day: recepten van mijn favoriete koekjes

Vandaag is sugar cookie day. Dat is in Amerika heel wat. Dan worden er volop koekjes gebakken en uitgedeeld. Ik probeer zelf niet al teveel suiker te consumeren … Lees meer