Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!
Nieuws

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Het is gebeurd. Vorige week is het laatste beschikbare exemplaar van Waarom Wandelen verkocht. Ik had nooit durven hopen dat (in minder dan 2 maanden) de 2500 gedrukte exemplaren van mijn wandelboek al weg zouden zijn. Vooral omdat we het boek enkel online en niet in de winkel verkopen. Maar het is dus toch gebeurd. Daar word ik even stil van. 2500 keer dankjewel aan al die mensen die mijn wandelverhaal willen lezen.

Ik kreeg sinds de uitverkoop wel veel ontgoochelde reacties van mensen die mijn boek toch nog willen bemachtigen, maar ik heb er gewoon geen enkel meer over. Maar niet getreurd… ik heb goed nieuws. We hebben beslist om toch voor een (beperkte) herdruk te gaan. Die tweede druk zal deze zomer nog beschikbaar zijn, wellicht begin augustus. En we gaan opnieuw werken met een voorverkoop. Als je nu al bestelt dan krijg je als eerste een gesigneerd exemplaar van Waarom Wandelen in de bus. Mis deze kans dus niet. Nu al dikke merci.

De voorverkoop van de tweede druk van Waarom Wandelen start hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Dit zijn de allerbeste taarten!

Vier wereld bakdag

19 mei is blijkbaar de dag van het bakken, een ideale aanleiding om eens een taartje klaar te maken. Ik zal maar met de deur in huis vallen, ik ben geen fanatieke bakker … Lees meer

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer