Je kunt mijn wandelboek nog steeds bestellen!
Nieuws

Je kunt mijn wandelboek nog steeds bestellen!

Binnenkort verschijnt er een tweede boek bij Silenro Publishers. Het wordt een prachtig boek dat ik samen met mijn mama Anny heb gemaakt. Ik kijk er ontzettend naar uit. Maar het eerste boek van mijn nieuwe uitgeverij “Waarom Wandelen”, is ook nog steeds te koop. Mijn al jarenlang aangekondigde naslagwerk over de mooiste en meest natuurlijke sport die er bestaat: wandelen. Ik leg daarin uitvoerig uit hoe ik door te wandelen 40 kilo vermagerd ben, maar ook veel gezonder en gelukkiger ben geworden. Ik deel al mijn tips, routes en valkuilen.

Maar er staan ook bijdragen in het boek van andere gepassioneerde wandelaars die je uitleggen waar je op moet letten om kwetsuren te vermijden, hoe wandelen perfect in de werksfeer te integreren is, en hoe het helpt om mentaal geluk te vinden, en beter te kunnen praten over je diepste gevoelens.

Het schrijven van dit boek heeft lang geduurd. Ik denk dat ik er zes jaar geleden voor het eerst over heb gepraat, en toen de eerste stukken ben beginnen schrijven. Maar toen zou het vooral mijn eigen verhaal worden. In de loop der jaren heb ik er mijn missie van gemaakt om het boek veel vollediger te maken. Ja, ik schrijf over mijn persoonlijke strijd tegen de kilo’s en met de kilometers, en van daaruit kan ik veel praktische tips geven, maar het is meer dan dat. Ik heb denk ik een complete wandelgids gemaakt vol mooie persoonlijke foto’s, waar de beginners veel tips krijgen om ook effectief met wandelen te beginnen, en voor de gevorderden heel veel herkenbaarheid, maar ook nieuwe tips waar ze wellicht nog nooit zullen aan gedacht hebben.

Het boek is al aan zijn tweede druk toe, en ook die verkoopt snel. Mis je kans niet om het in huis te halen, of cadeau te doen aan bevriende wandelaars.

Je kunt mijn wandelboek nog steeds bestellen!

Je kunt mijn boek hier bestellen

Gerelateerde nieuwsberichten

Dit zijn de allerbeste taarten!

Vier wereld bakdag

19 mei is blijkbaar de dag van het bakken, een ideale aanleiding om eens een taartje klaar te maken. Ik zal maar met de deur in huis vallen, ik ben geen fanatieke bakker … Lees meer

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer