Wees niet zo dom als ik
Nieuws

Wees niet zo dom als ik

Gisteren zat ik nog in Cadiz, in het Zuiden van Spanje, en vandaag moest ik alweer uitzenden vanuit Londen. Maar dat ging even grondig fout, want…. ik had mijn internationale reispas niet bij me. En die heb je wel nodig om Groot-Brittanië in te mogen, sinds de Brexit.

Ik wist het nochtans goed genoeg. Onze producer Sylvie had het meermaals gezegd, en toch was ik die pas vergeten. Met als gevolg dat ik langs Brussel ben moeten omvliegen, waar ze m’n pas op de luchthaven naar de gate hebben gebracht, en ik pas laat in Londen arriveerde gisterenavond. Gelukkig is het goed gekomen, want bijna had ik de voorlaatste dag van onze reisactie verknald.

Dus: niet vergeten. Zonder Internationaal paspoort kun je hier niks komen doen. Enfin, ik ben intussen op weg naar de volgende bestemming! Luister morgen naar Sven en Anke en maak kans op de laatste reis naar een droombestemming!

Gerelateerde nieuwsberichten

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer

iStock

Een slim trucje om je lief vandaag te verrassen

Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer