OPGELET: DEZE ACTIE IS VOORLOPIG AFGESLOTEN
Ik ben nog altijd een enthousiaste jongeman. Toegegeven, ik wandel met volle moed en goesting naar de 50 toe. Maar ik wil daar absoluut niet dramatisch over doen, eerst moet ik nog 49 worden, en dan pas ga ik op weg naar de mosterd en naar Abraham. Ik ben daar niet bang voor, want ik zit goed in mijn vel, en ik ben zoals jullie wel weten nog steeds een meer dan regelmatige sporter, ik wandel nog altijd heel veel. Dat wandelen doet mij deugd, zowel fysiek als mentaal.
Maar een paar jaar geleden heb ik tot mij schade en schande ook wel moeten ondervinden dat de mechaniek van mijn lichaam soms wat begint te haperen. Veel kilometers afleggen kan wel eens voor vervelende overbelasting zorgen voor je spieren gewrichten en dat kan een onaangenaam gevoel geven. Ik moet zeggen dat ik daar toch meer en meer last van kreeg.
Toen Lieve, een goede vriendin van me, me CURCUFEN voorstelde, dacht ik: dat moet ik toch eens uitproberen. CURCUFEN is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor het behoud van soepele spieren & gewrichten, en tot mijn grote vreugde helpt dat bij mij persoonlijk echt zeer goed. Een half jaar later, omdat ik zo enthousiast was over de werking, ben ik ook met volle overtuiging ambassadeur van CURCUFEN geworden!
Waarom is CURCUFEN voor veel mensen zo doeltreffend? Wel het bevat Curcuma longa & Boswellia serrata. Deze twee krachtige ingrediënten zorgen samen voor een versterkt effect. De combinatie werkt beter dan elk ingrediënt apart. Curcuma longa, het extract uit de Kurkuma wortel, is een zeer krachtige antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. Boswellia serrata, afkomstig van de wierookboom helpt om de gewrichten soepel te houden. Samen met vitamine D vormen zij een complete formule voor spieren & gewrichten.
Om ervoor te zorgen dat de werking van CURCUFEN zo doeltreffend en krachtig mogelijk is, zijn deze extracten vloeibaar gemaakt. Curcuma longa en Boswellia serrata lossen namelijk niet zo gemakkelijk op in ons lichaam in poedervorm. Als je Kurkuma gebruikt in de keuken om je heerlijke Indische currygerecht een mooie, felle kleur te geven en een lekkere smaak toe te voegen blijft het Kurkuma poeder ook drijven op de oppervlakte. Daarom volstaat het dus niet om elke dag Kurkuma te gebruiken in de keuken. Maar door de vloeibare vorm ga je de werkende elementen net wel veel makkelijker opnemen. De impact van een vloeibaar extract op de opneembaarheid zie je door op deze link te klikken.
Bij mij werkt het echt perfect. Maar ik snap oprecht dat je denkt: eerst zien, of voelen, en dan pas geloven. Daarom heb ik vorig jaar al eens een link gestuurd naar een heel pak van mijn volgers op Would Be Chef, die het vervolgens zelf ook eens uitgeprobeerd hebben. Ik kreeg daar toen heel fijne reacties op. Wel ik heb goed nieuws, want ik mag dat als ambassadeur nog eens opnieuw doen, en dit voorjaar jou een persoonlijk testpakketje opsturen.
Het CURCUFEN-staaltje is goed voor je eerste 10 dagen met CURCUFEN. Neem 2 capsules per dag in één inname. Daarna kun je je kuur verderzetten en kun je nog genieten van een cashback tot € 5.
Laat me zeker weten wat je zelf van CURCUFEN vindt en tag dan ook @SvenOrnelis & @CURCUFEN in je wandelverhalen op social media. Veel succes, en ik hoop dat je net als ik je voordeel doet bij het gebruik van CURCUFEN voor soepele spieren en gewrichten.
CURCUFEN is een voedingssupplement te gebruiken vanaf 18 jaar. CURCUFEN bevat vitamine D3. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van spieren. Curcuma longa en Boswellia serrata voor soepele gewrichten.
Vandaag is 12 september, dat is World Gym Day. Ik ben nu een kleine maand gezonder aan het leven, met goed resultaat. Ik ben zo’n kleine 7 kilo kwijt, de XL-hemden hangen weer verder weg in de kast omdat ik weer in de L kan, en ik voel me vooral beter … Lees meer
Ik was zes. Ik was een klein Svenneke. En ik mocht naar het eerste leerjaar in de basisschool in Knesselare. Dat ik me 45 jaar later die eerste schooldag nog herinneren kan heeft maar één reden: ik werd meteen gestraft voor baldadig gedrag op de speelplaats … Lees meer
Vandaag komt een droom uit. We gaan lunchen op een van de meest iconische plekken in de wereld. Bij Asador Etxebarri in Baskenland. Het verhaal van dit restaurant is zeer bijzonder … Lees meer
Iedereen houdt van lasagne, jong en oud. Vandaag kun je lasagne op zoveel verschillende manieren eten. Op de klassieke manier, maar ook met vis (mijn visboer C-Food in Lochristi heeft altijd twee verschillende vis-lasagnes in de aanbieding, eentje met zalm en een met zeevruchten en beiden zijn heerlijk) … Lees meer
Gisteren iets vervelend voor gehad op restaurant in Barcelona. We gingen na een hele lange wandeling in de zon iets eten aan het strand. Ik wou eens iets nieuws ontdekken, en mijn partner had enorm zin in pizza, en wist een restaurant aan de achterkant van het W Hotel dat blijkbaar prima pizza’s heeft, een goede Italiaan, Velissima … Lees meer
Mensen die me al een paar jaar volgen weten dat ik een paar playlists heb staan die openbaar zijn op Spotify. eentje daarvan is “Would Be Chef Summernights” … Lees meer
Van een slechte timing gesproken. Net nu ik een dikke maand een reisgids uitheb met als naam “Mijn Barcelona” waarmee ik nog meer mensen wil motiveren en helpen om deze prachtige, gastvrije stad te ontdekken, was er een “gigantische betoging” in Barcelona tegen toeristen … Lees meer
Vandaag is sugar cookie day. Dat is in Amerika heel wat. Dan worden er volop koekjes gebakken en uitgedeeld. Ik probeer zelf niet al teveel suiker te consumeren … Lees meer