Whatsappero … Doe jij ook mee aan deze gezellige trend?

Belgen zijn creatievelingen. Ze houden van gezelligheid. In quarantainetijden is dat niet zo makkelijk. Ja, dat kan met het gezin natuurlijk, en dat is best gezellug. Maar vrienden en familie uitnodigen voor etentjes of een aperitiefje is nu jammer genoeg geen optie meer. Maar wij blijven niet bij de pakken zitten en vinden slimme alternatieven.

Eén van m’n favorietjes: Whatsappero’s. Kan wel eens één van de woorden van 2020 worden. Wat is het concept. Je maakt een groepje aan waarmee je wil aperitieven. Virtueel dus. En binnen Whatsapp kun je videoconferentie doen met vier vrienden, of vier gezinnen. Heerlijk om zo toch even bij elkaar te zijn, bij te kletsen, mopjes te maken, en te klinken op het leven.

Wij gaan het dit weekend ook eens doen met de familie. Met mijn broer en zijn vrouw en dochtertjes, en met mijn ouders. Iedereen kraakt een flesje, en samen zeggen we: gezondheid! Iets belanrgijkers dan dat bestaat er immers niet, dat wordt nu wel echt duidelijk. Gezondheid. En intussen blijven we veilig in ons kot! Ook handig om een flesje te kraken en geen BOB te moeten kiezen.

Kijk trouwens eens naar de Instagram-pagina van mijn broer Arn, en check eens het zalige filmpje van mijn petekindje Estée. Ze vraagt iedereen om in zijn kot te blijven. En ze meent het!!!!

http://www.instagram.com/arnornelis