Wie wil er met mij ook eens naar Barcelona?

Ik kreeg de voorbije dagen gigantisch veel lieve berichten van de volgers van mijn sociale media en van Would Be Chef. Ik ben jullie een beetje aan het spammen met foto’s en filmpjes met Anna, die we voor haar plechtige communie naar Barcelona hebben mee genomen. Het is een cadeautje waar ze door covid met twee jaar vertraging, enorm van aan het genieten is. En wij evenzeer. En het is zo fijn om te zien hoe jullie mee aan het genieten zijn.

Al jarenlang krijg ik bijzonder veel vragen over Barcelona van jullie. Waar je het beste kunt gaan eten, waar je moet logeren, welke bezienswaardigheden ik aanraden kan. Maar ik krijg ook heel vaak de vraag: wanneer mogen we eens mee naar Barcelona? Ik heb zelfs eens geopperd om een groepsreis te organiseren, en duizenden mensen zeiden toen dat hen dat wel eens zou interesseren. Voorlopig, en ook door covid, is dat er nog niet van gekomen. Maar…

Maar er is super goed nieuws. Ik wil deze zomer één koppel meenemen naar Barcelona. Ik zorg voor de vluchten en voor het hotel met ontbijt, en we gaan ook eens samen lunchen of dineren. En het is een cadeautje. Ik organiseer die trip met mijn wijnmerk Wijn Ornelis. En het werkt heel simpel. Als je (minstens) één doosje van mijn Spaanse wijnen koopt maak je kans om deze zalige zonnige citytrip voor twee te winnen!

Ik heb intussen drie Spaanse wijnen in mijn assortiment. Stuk voor stuk wijnen waar ik zelf echt gek op ben. Er is mijn Wijn Ornelis Cava Brut Reserva, een zalige fles bubbels uit de Penedes, vlakbij Barcelona. Er is sinds enkele weken mijn heerlijke zonnige Wijn Ornelis Verdejo die ik zeer graag drink op ons terrasje in Barcelona. En voor mensen die houden van een lekkere rode Spaanse krachtpatser heb ik de zeven jaar oude Wijn Ornelis Gran Reserva in de aanbieding.

Koop je voor eind mei één van deze drie wijnen via www.wijnornelis.be dan maak je kans op een zalige citytrip naar Barcelona, ergens in juli of augustus. In onderling overleg plannen we dan de datum en zoek ik er een lekker restaurantje uit om samen te gaan genieten van deze zalige culinaire stad. Ik ben zo blij dat ik deze wedstrijd kan organiseren, en dat ik twee van jullie mee kan nemen naar mijn zo geliefde Barcelona! Laat maar eens weten welke wijn je precies besteld heb, en Wijn Ornelis taggen op je sociale media kan ik sowieso super waarderen!

OPGELET: deelnemen aan de wedstrijd (en bestellen) doe je via deze pagina op Wijn Ornelis