Wie wil gratis gaan lunchen bij Sergio Herman?

Sergio Herman had meer dan een jaar geleden in onze ochtendshow op Joe reeds aangekondigd dat hij een soort van culinair reisprogramma zou maken voor VTM. En intussen kun je vanavond al kijken naar de derde aflevering van het heerlijke “Van de kaart” waarin Sergio Herman en acteur Axel Daeseleire naar 6 verschillende landen reizen om daar culinaire en culturele ervaringen op te doen.

Het is een super tof programma geworden, boeiend, leerijk en vooral echt. Dat zal vanavond niet anders zijn, want Sergio en Axel reizen naar India. Een land waar ik ontzettend van hou, en waar ik al fantastisch lekker gegeten heb, veilig, in de restaurants van goede hotels, waar enorm op de hygiëne wordt gelet. Maar de twee avonturiers gaan zelfs streetfood eten in India, en geloof me, hoe lekker dat ook lijkt, je moet echt wel een stevige spijsvertering hebben om dat aan te kunnen. En… die hadden ze blijkbaar niet, vertelde Sergio ons vanmorgen. Enfin, dat wordt ongetwijfeld weer een fijne, boeiende, spetterende aflevering op VTM, vanavond.

En Sergio had trouwens nog goed nieuws, want hij vertelde deze ochtend in ons programma dat op vrijdag 8 november de laatste aflevering van “Van de Kaart” in zijn restaurant AIRrepublic in Cadzand wordt opgenomen. Tijdens een lunch zal Sergio 6 gangen serveren, 1 gerecht per land dat hij bezocht heeft. (Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Scandinavië). En het goede nieuws is: 3 duo’s Joe-luisteraars mogen daar naartoe. Morgenvroeg stellen Anke en ik een inhoudelijke vraag over het programma dat deze avond wordt uitgezonden. Dus als je er bij wil zijn: kijk dan vanavond naar VTM, en luister morgenvroeg tussen zes en negen naar Joe.