Wie wil gratis gaan lunchen bij Sergio Herman?
Nieuws

Wie wil gratis gaan lunchen bij Sergio Herman?

Sergio Herman had meer dan een jaar geleden in onze ochtendshow op Joe reeds aangekondigd dat hij een soort van culinair reisprogramma zou maken voor VTM. En intussen kun je vanavond al kijken naar de derde aflevering van het heerlijke “Van de kaart” waarin Sergio Herman en acteur Axel Daeseleire naar 6 verschillende landen reizen om daar culinaire en culturele ervaringen op te doen.

Het is een super tof programma geworden, boeiend, leerijk en vooral echt. Dat zal vanavond niet anders zijn, want Sergio en Axel reizen naar India. Een land waar ik ontzettend van hou, en waar ik al fantastisch lekker gegeten heb, veilig, in de restaurants van goede hotels, waar enorm op de hygiëne wordt gelet. Maar de twee avonturiers gaan zelfs streetfood eten in India, en geloof me, hoe lekker dat ook lijkt, je moet echt wel een stevige spijsvertering hebben om dat aan te kunnen. En… die hadden ze blijkbaar niet, vertelde Sergio ons vanmorgen. Enfin, dat wordt ongetwijfeld weer een fijne, boeiende, spetterende aflevering op VTM, vanavond.

En Sergio had trouwens nog goed nieuws, want hij vertelde deze ochtend in ons programma dat op vrijdag 8 november de laatste aflevering van “Van de Kaart” in zijn restaurant AIRrepublic in Cadzand wordt opgenomen. Tijdens een lunch zal Sergio 6 gangen serveren, 1 gerecht per land dat hij bezocht heeft. (Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Scandinavië). En het goede nieuws is: 3 duo’s Joe-luisteraars mogen daar naartoe. Morgenvroeg stellen Anke en ik een inhoudelijke vraag over het programma dat deze avond wordt uitgezonden. Dus als je er bij wil zijn: kijk dan vanavond naar VTM, en luister morgenvroeg tussen zes en negen naar Joe.

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer