Ik kan en wil het nooit onder stoelen of banken steken: wandelen heeft mijn leven compleet veranderd. Bijna tien jaar geleden heb ik m’n leven helemaal omgegooid en ben ik door anders en gezonder te gaan eten, minder alcohol te drinken, en vooral veel te wandelen, meer dan dertig kilo kwijt geraakt. Met vallen en opstaan hou ik dat nu dus bijna een decennium vol. En dat wil ik de komende maanden vieren met enkele projecten. En ik wil dat niet op mijn eentje doen. Ik wil mijn verhaal graag delen en verder vertellen. En er zoveel mogelijk mensen mee op pad helpen.
De afgelopen jaren heb ik via deze blog en via mijn sociale media heel vaak verteld hoe gezond en helend, hoe verrijkend en hoe ontspannend wandelen volgens mij wel is. Ik heb je ook uitgelegd waarom je zo makkelijk kunt afvallen door dat wandelen, en hoe gelukkig deze sport je wel maken kan. En heel vaak krijg ik hele lieve berichtjes van volgers die me zeggen dat ze door mijn constante wandelfilmpjes ook de smaak van het wandelen te pakken hebben gekregen, en ze bedanken me daarvoor. En die mensen wil ik graag horen voor dit nieuwe project.
Ben je net als ik ook zo’n fanatieke wandelaar geworden, en heeft het echt het verschil kunnen maken in jouw leven? Voel je je daardoor beter? Gezonder? Gelukkiger? Ben je misschien zelfs net als ik wat overbodige kilo’s kwijt geraakt door dat wandelen? En heb ik jou met mijn verhalen op één of andere manier een beetje kunnen inspireren? Dan zou ik het zo ontzettend waarderen als je je verhaal met mij zou willen delen…
Stuur me jouw wandelverhaal via onderstaande link of via [email protected] en vertel me hoe ik jou een beetje heb kunnen aanzetten en motiveren om ook de wandelschoenen aan te binden en op pad te gaan. En misschien gaan we samen nog een pak andere volgers van Would Be Chef aanzetten om te gaan wandelen. Elke steun helpt ons een stapje vooruit. Nu al merci!
Would Be Chef is het online culinair platform waarop Sven Ornelis mensen wil inspireren om lekker te koken en te eten. Sven staat open voor samenwerkingen. Hij kan recepten voor jouw producten ontwikkelen of jouw restaurant uitproberen. Heb jij net een nieuw product uit, een boek, of een ander culinair concept dat je aan de bezoekers van de Would Be Chef wil voorstellen … Lees meerPagina
Contact
Op Would Be Chef houden we graag vast aan heerlijke tradities. Elke week selecteer ik vijf recepten die perfect zijn om samen met het gezin van te genieten … Lees meer
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het altijd een beetje raar dat Gazpacho Day blijkbaar op 25 november valt. Midden in de winter stilstaan bij een koude zomerse soep voelt voor mij toch een beetje vreemd, bijna als een culinair grapje … Lees meer
Je ziet het vaak op de kaart staan, zeker in Frankrijk: vichyssoise. Klinkt chic, niet? En als je het ooit geproefd hebt, weet je meteen waarom het zo’n klassieker is … Lees meer
Picklesaus, die heerlijke gele saus vol stukjes groenten, lekker zuur en pittig, kun je overal in de winkel kopen, maar die kun je uiteraard ook zelf maken, en het is nog plezant ook … Lees meer
Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer
Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer
Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer
Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer