Wie wil mij helpen bij mijn nieuwe project?
Nieuws

Wie wil mij helpen bij mijn nieuwe project?

Ik kan en wil het nooit onder stoelen of banken steken: wandelen heeft mijn leven compleet veranderd. Bijna tien jaar geleden heb ik m’n leven helemaal omgegooid en ben ik door anders en gezonder te gaan eten, minder alcohol te drinken, en vooral veel te wandelen, meer dan dertig kilo kwijt geraakt. Met vallen en opstaan hou ik dat nu dus bijna een decennium vol. En dat wil ik de komende maanden vieren met enkele projecten. En ik wil dat niet op mijn eentje doen. Ik wil mijn verhaal graag delen en verder vertellen. En er zoveel mogelijk mensen mee op pad helpen.

De afgelopen jaren heb ik via deze blog en via mijn sociale media heel vaak verteld hoe gezond en helend, hoe verrijkend en hoe ontspannend wandelen volgens mij wel is. Ik heb je ook uitgelegd waarom je zo makkelijk kunt afvallen door dat wandelen, en hoe gelukkig deze sport je wel maken kan. En heel vaak krijg ik hele lieve berichtjes van volgers die me zeggen dat ze door mijn constante wandelfilmpjes ook de smaak van het wandelen te pakken hebben gekregen, en ze bedanken me daarvoor. En die mensen wil ik graag horen voor dit nieuwe project.

Ben je net als ik ook zo’n fanatieke wandelaar geworden, en heeft het echt het verschil kunnen maken in jouw leven? Voel je je daardoor beter? Gezonder? Gelukkiger? Ben je misschien zelfs net als ik wat overbodige kilo’s kwijt geraakt door dat wandelen? En heb ik jou met mijn verhalen op één of andere manier een beetje kunnen inspireren? Dan zou ik het zo ontzettend waarderen als je je verhaal met mij zou willen delen…

Stuur me jouw wandelverhaal via onderstaande link of via [email protected] en vertel me hoe ik jou een beetje heb kunnen aanzetten en motiveren om ook de wandelschoenen aan te binden en op pad te gaan. En misschien gaan we samen nog een pak andere volgers van Would Be Chef aanzetten om te gaan wandelen. Elke steun helpt ons een stapje vooruit. Nu al merci!

Pagina

Contact

  Would Be Chef is het online culinair platform waarop Sven Ornelis mensen wil inspireren om lekker te koken en te eten. Sven staat open voor samenwerkingen. Hij kan recepten voor jouw producten ontwikkelen of jouw restaurant uitproberen. Heb jij net een nieuw product uit, een boek, of een ander culinair concept dat je aan de bezoekers van de Would Be Chef wil voorstellen … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer