Wie wil mij helpen bij mijn nieuwe project?

Ik kan en wil het nooit onder stoelen of banken steken: wandelen heeft mijn leven compleet veranderd. Bijna tien jaar geleden heb ik m’n leven helemaal omgegooid en ben ik door anders en gezonder te gaan eten, minder alcohol te drinken, en vooral veel te wandelen, meer dan dertig kilo kwijt geraakt. Met vallen en opstaan hou ik dat nu dus bijna een decennium vol. En dat wil ik de komende maanden vieren met enkele projecten. En ik wil dat niet op mijn eentje doen. Ik wil mijn verhaal graag delen en verder vertellen. En er zoveel mogelijk mensen mee op pad helpen.

De afgelopen jaren heb ik via deze blog en via mijn sociale media heel vaak verteld hoe gezond en helend, hoe verrijkend en hoe ontspannend wandelen volgens mij wel is. Ik heb je ook uitgelegd waarom je zo makkelijk kunt afvallen door dat wandelen, en hoe gelukkig deze sport je wel maken kan. En heel vaak krijg ik hele lieve berichtjes van volgers die me zeggen dat ze door mijn constante wandelfilmpjes ook de smaak van het wandelen te pakken hebben gekregen, en ze bedanken me daarvoor. En die mensen wil ik graag horen voor dit nieuwe project.

Ben je net als ik ook zo’n fanatieke wandelaar geworden, en heeft het echt het verschil kunnen maken in jouw leven? Voel je je daardoor beter? Gezonder? Gelukkiger? Ben je misschien zelfs net als ik wat overbodige kilo’s kwijt geraakt door dat wandelen? En heb ik jou met mijn verhalen op één of andere manier een beetje kunnen inspireren? Dan zou ik het zo ontzettend waarderen als je je verhaal met mij zou willen delen…

Stuur me jouw wandelverhaal via onderstaande link of via [email protected] en vertel me hoe ik jou een beetje heb kunnen aanzetten en motiveren om ook de wandelschoenen aan te binden en op pad te gaan. En misschien gaan we samen nog een pak andere volgers van Would Be Chef aanzetten om te gaan wandelen. Elke steun helpt ons een stapje vooruit. Nu al merci!