Wil jij eens een MILF proberen of ga je PORN proeven?
Nieuws

Wil jij eens een MILF proberen of ga je PORN proeven?

Dominique Persoone en z’n zoon Julius van The Chocolate Line zijn allebei straffe gasten, dat wisten we al langer. De pralines en chocolade repen die ze ontwikkelen zijn sowieso altijd van onberispelijke kwaliteit, maar meestal ook er verrassend en met vooral een flinke portie rock and roll.

En nu toonde Julius gisteren op z’n Instagram Stories z’n nieuwste creaties “the hardcore chocolate collection”. Julius heeft deze keer blijkbaar “erotische chocolade” gemaakt. Pralines in de vorm van piemels en borsten, dat kenden we al langer, maar dat is het in dit geval niet. Het zijn eerder fel gekleurde chocoladen staafjes, chocolat bars dus, met daarop tot de verbeelding sprekende namen als: BDSM, Horny, Supreme, Porn, Sexy Sweet, en MILF.

Julius plaatste op z’n Instagram een foto van een MILF die hij zelf proefde. En de repen met daarop PORN liggen op zeer tot de verbeelding sprekende erotische foto’s in de winkel. In de comments onder de foto’s geeft Julius ook wat meer uitleg. De repen zullen binnenkort ook online te koop zijn, zo schreef hij en de smaken zijn “sea salt, caramel, hazelnut, praline, churchy feuilletine”

In elk geval: ik wil deze erotische chocolade wel eens een keertje proeven. Chocolade is sowieso een afrodisiacum, en in deze speciale uitvoering wordt de sensatie wellicht nog intenser. Goed bezig daar bij The Chocolate Line. Altijd blijven experimenteren gasten.

Wil jij eens een MILF proberen of ga je PORN proeven?
Wil jij eens een MILF proberen of ga je PORN proeven?

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer