Win een weekend weg in de pure natuur dankzij nākd. #advertentie

Als fiere en overtuigde ambassadeur van nākd. de lekkere tussendoortjes die enkel gemaakt zijn van noten en fruit waar geen kunstmatige suikers aan worden toegevoegd, mag ik jullie een nieuwe en super plezante actie aankondigen: Check your snack & win a weekend to pure nature!

Deze campagne staat in het teken van de 100% natuurlijke ingrediënten uit de lekkere nākd. repen. De repen bestaan enkel uit Fruit & Noten, that’s it! Om dat unieke kenmerk te benadrukken daagt nākd. jou uit om de nākd. reep eens goed onder de loep te nemen… de campagne heet dan ook … CHECK YOUR SNACK! De winnaar zal een weekendje winnen helemaal in de natuur, namelijk in de Cabiner huisjes. Ideaal om even helemaal te ontstressen en mooie wandelingen te maken of een goed boek te lezen en te genieten van de stilte.

Een zalig weekendje alleen of met je partner genieten in een “cabin” midden in de natuur, wie zou daar eens geen zin in hebben? Cabiner is de enige organisatie waar de cabins écht remote staan.  Je kunt de cabin enkel te voet bereiken en je moet zelf aan de slag om de kachel te stoken en water te pompen. Je bent alleen in de cabin, met enkel een ‘hulplijn’ voor noodgevallen. Bij vertrek zorg je voor een schone cabin voor de volgende bezoekers. De cabin is van binnen bewust tot de essentie teruggebracht, waardoor je als bezoeker op een intuïtieve manier in contact gebracht wordt met de elementen. De houtkachel is het hart van de cabin en met een paar slagen van de handbediende pomp haal je fris en gefilterd grondwater op. Stroom voor verlichting en het ventilatiesysteem wordt opgewerkt door de zonnepanelen. Een overnachting in een Cabiner zorgt voor avontuur en rust maar maakt je ook bewust van de pracht van de natuur en hoe belangrijk het is om de natuur te beschermen.

Daarom schenkt nākd. in het kader van deze 100% natuur-campagne een mooi bedrag aan het Buitenfonds van Staatsbosbeheer om de natuur te versterken in Nederland. Met deze schenking kan 1400m² aan agrarische grond worden gekocht om dit te transformeren tot natuur- en wandel gebied in provincie Drenthe. Dat staat gelijk aan maar liefst 2 voetbalvelden! En dat niet alleen, er komt ook een Cabiner huisje op te staan! Wie weet wandel én slaap jij dus over een aantal maanden in een nieuw natuurgebied, simpelweg door het eten van een heerlijke natuurlijke reep!

Hoe deelnemen: koop een doosje bij een retailer en scan de QR-code. Vul je barcode in en hou zeker je doosje goed bij tot de bekendmaking van de winnaar. Check je snack, met andere woorden: raad het juiste % van elk ingrediënt in 1 Blueberry muffin. Als je juist bent, zal er gevraagd worden om te gokken hoeveel consumenten er zullen deelnemen aan de actie.

Actie geldig op alle nākd. multipacks smaken. Bewaar evenveel doosjes als het aantal keer dat je deelneemt als bewijs van aankoop. De actie loopt tot 16 juli 2023.