Wordt het dan toch nog een (drukke) DJ-zomer voor mij?
Nieuws

Wordt het dan toch nog een (drukke) DJ-zomer voor mij?

Het zijn niet enkele voor de horeca lastige tijden, maar ook zeker de events-wereld ligt plat. Eerst werden alle boekingen voor het voorjaar geschrapt, toen begon men grote events in de zomer te verbieden, en nu komt zelfs het najaar al in het vizier. Voor dit jaar zijn er al zeker 60 DJ-sets van me geschrapt en het ziet er naar uit dat het er meer dan honderd zouden kunnen worden.

Maar… er is een maar! Gisteren kreeg ik de eerste vraag van een organisator of ik eventueel bereid zou zijn om deze zomer te komen DJ’n op een drive-in-festival. in Duitsland is er zo al eentje georganiseerd. Honderden auto’s stonden in lange rijen achter en naast elkaar op een grote parking en vooraan op een podium stonden DJ’s te draaien. Je kunt toch niet dansen in een auto denk je dan. Maar het blijkt een hele geestige avond te zijn geworden.

Mensen konden de muziek ook op hun radio’s beluisteren, hadden zich vrolijk verkleed als waren ze op een foute party, de ramen van de auto’s gingen open en de feestvierders dansten al zittend, of amuseerden zich in elk geval zeer goed. Ik vind het wel een heel creatieve oplossing om mensen toch (een beetje) uit hun kot te laten komen, alles veilig te laten verlopen, en toch eens wat ontspanning te bieden. Ja, ook de eventsector probeert oplossingen te verzinnen. Maar toch maar even afwachten wat de overheid vandaag aankondigt.

In elk geval, drive in of niet, ik kijk er weer enorm naar uit om mensen te gaan entertainen op feestjes. Sinds m’n achttiende doe ik dat bijna elk weekend op enkele plekken in het land, en ik mis het wel enorm. Het was zo’n beetje mijn manier van leven en ik hield er ontzettend van. Maar ik snap wel echt goed dat onze sector als het laatste zal opgestart worden. Met veel mensen in één ruimte doorbrengen is voorlopig gewoon geen goed idee. Maar zo’n drive in? Dat zie ik wel zitten!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer