Wordt het dan toch nog een (drukke) DJ-zomer voor mij?
Nieuws

Wordt het dan toch nog een (drukke) DJ-zomer voor mij?

Het zijn niet enkele voor de horeca lastige tijden, maar ook zeker de events-wereld ligt plat. Eerst werden alle boekingen voor het voorjaar geschrapt, toen begon men grote events in de zomer te verbieden, en nu komt zelfs het najaar al in het vizier. Voor dit jaar zijn er al zeker 60 DJ-sets van me geschrapt en het ziet er naar uit dat het er meer dan honderd zouden kunnen worden.

Maar… er is een maar! Gisteren kreeg ik de eerste vraag van een organisator of ik eventueel bereid zou zijn om deze zomer te komen DJ’n op een drive-in-festival. in Duitsland is er zo al eentje georganiseerd. Honderden auto’s stonden in lange rijen achter en naast elkaar op een grote parking en vooraan op een podium stonden DJ’s te draaien. Je kunt toch niet dansen in een auto denk je dan. Maar het blijkt een hele geestige avond te zijn geworden.

Mensen konden de muziek ook op hun radio’s beluisteren, hadden zich vrolijk verkleed als waren ze op een foute party, de ramen van de auto’s gingen open en de feestvierders dansten al zittend, of amuseerden zich in elk geval zeer goed. Ik vind het wel een heel creatieve oplossing om mensen toch (een beetje) uit hun kot te laten komen, alles veilig te laten verlopen, en toch eens wat ontspanning te bieden. Ja, ook de eventsector probeert oplossingen te verzinnen. Maar toch maar even afwachten wat de overheid vandaag aankondigt.

In elk geval, drive in of niet, ik kijk er weer enorm naar uit om mensen te gaan entertainen op feestjes. Sinds m’n achttiende doe ik dat bijna elk weekend op enkele plekken in het land, en ik mis het wel enorm. Het was zo’n beetje mijn manier van leven en ik hield er ontzettend van. Maar ik snap wel echt goed dat onze sector als het laatste zal opgestart worden. Met veel mensen in één ruimte doorbrengen is voorlopig gewoon geen goed idee. Maar zo’n drive in? Dat zie ik wel zitten!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer