15 mei is een feestdag. Exact twee jaar geleden werd deze foodblog gelanceerd. Ik was al mijn hele leven met lekker eten bezig. Lekker koken, en lekker op restaurant gaan. En ik had al twee boeken vol recepten uitgebracht. Maar ik had zin om mijn recepten en mijn restaurantbezoeken, mijn culinaire tips en columns op dagelijkse basis met jullie te delen. En zo ontstond Would Be Chef.
Ik wil jullie graag bedanken. Dag na dag, week na week, maand na maand komen meer en meer mensen op bezoek op deze foodblog. Steeds meer bezoekers gaan aan de slag met mijn recepten, bezoeken met mijn groetjes de restaurants die ik aanbeveel en gaan hier ook rechtsreeks of via mijn sociale media in gesprek over alle mogelijke culinaire onderwerpen.
Om deze tweede verjaardag te vieren gaan we iets speciaals doen. Noteer nu alvast 5 juni in je agenda voor een uniek en exclusief culinair event. Meer details, en hoe je mee de tweede verjaardag van deze blog kan vieren, krijg je binnenkort hier te horen en te zien. Maar als je houdt van lekker eten, op een speciale locatie, in goed gezelschap, dan moet je dus die datum maar alvast blokkeren in je agenda! Meer info volgt snel, maar geloof me, je zult absoluut niet ontgoocheld worden.
Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer
Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer
Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer
Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer
Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer
Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer
Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer
14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer