Would Be Chef is jarig! En we hebben een grote verrassing.
Nieuws

Would Be Chef is jarig! En we hebben een grote verrassing.

15 mei is een feestdag. Exact twee jaar geleden werd deze foodblog gelanceerd. Ik was al mijn hele leven met lekker eten bezig. Lekker koken, en lekker op restaurant gaan. En ik had al twee boeken vol recepten uitgebracht. Maar ik had zin om mijn recepten en mijn restaurantbezoeken, mijn culinaire tips en columns op dagelijkse basis met jullie te delen. En zo ontstond Would Be Chef.

Ik wil jullie graag bedanken. Dag na dag, week na week, maand na maand komen meer en meer mensen op bezoek op deze foodblog. Steeds meer bezoekers gaan aan de slag met mijn recepten, bezoeken met mijn groetjes de restaurants die ik aanbeveel en gaan hier ook rechtsreeks of via mijn sociale media in gesprek over alle mogelijke culinaire onderwerpen.

Om deze tweede verjaardag te vieren gaan we iets speciaals doen. Noteer nu alvast 5 juni in je agenda voor een uniek en exclusief culinair event. Meer details, en hoe je mee de tweede verjaardag van deze blog kan vieren, krijg je binnenkort hier te horen en te zien. Maar als je houdt van lekker eten, op een speciale locatie, in goed gezelschap, dan moet je dus die datum maar alvast blokkeren in je agenda! Meer info volgt snel, maar geloof me, je zult absoluut niet ontgoocheld worden.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer