Would Be Chef is jarig! En we hebben een grote verrassing.
Nieuws

Would Be Chef is jarig! En we hebben een grote verrassing.

15 mei is een feestdag. Exact twee jaar geleden werd deze foodblog gelanceerd. Ik was al mijn hele leven met lekker eten bezig. Lekker koken, en lekker op restaurant gaan. En ik had al twee boeken vol recepten uitgebracht. Maar ik had zin om mijn recepten en mijn restaurantbezoeken, mijn culinaire tips en columns op dagelijkse basis met jullie te delen. En zo ontstond Would Be Chef.

Ik wil jullie graag bedanken. Dag na dag, week na week, maand na maand komen meer en meer mensen op bezoek op deze foodblog. Steeds meer bezoekers gaan aan de slag met mijn recepten, bezoeken met mijn groetjes de restaurants die ik aanbeveel en gaan hier ook rechtsreeks of via mijn sociale media in gesprek over alle mogelijke culinaire onderwerpen.

Om deze tweede verjaardag te vieren gaan we iets speciaals doen. Noteer nu alvast 5 juni in je agenda voor een uniek en exclusief culinair event. Meer details, en hoe je mee de tweede verjaardag van deze blog kan vieren, krijg je binnenkort hier te horen en te zien. Maar als je houdt van lekker eten, op een speciale locatie, in goed gezelschap, dan moet je dus die datum maar alvast blokkeren in je agenda! Meer info volgt snel, maar geloof me, je zult absoluut niet ontgoocheld worden.

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer