Would Be Chef is jarig! En we hebben een grote verrassing.

15 mei is een feestdag. Exact twee jaar geleden werd deze foodblog gelanceerd. Ik was al mijn hele leven met lekker eten bezig. Lekker koken, en lekker op restaurant gaan. En ik had al twee boeken vol recepten uitgebracht. Maar ik had zin om mijn recepten en mijn restaurantbezoeken, mijn culinaire tips en columns op dagelijkse basis met jullie te delen. En zo ontstond Would Be Chef.

Ik wil jullie graag bedanken. Dag na dag, week na week, maand na maand komen meer en meer mensen op bezoek op deze foodblog. Steeds meer bezoekers gaan aan de slag met mijn recepten, bezoeken met mijn groetjes de restaurants die ik aanbeveel en gaan hier ook rechtsreeks of via mijn sociale media in gesprek over alle mogelijke culinaire onderwerpen.

Om deze tweede verjaardag te vieren gaan we iets speciaals doen. Noteer nu alvast 5 juni in je agenda voor een uniek en exclusief culinair event. Meer details, en hoe je mee de tweede verjaardag van deze blog kan vieren, krijg je binnenkort hier te horen en te zien. Maar als je houdt van lekker eten, op een speciale locatie, in goed gezelschap, dan moet je dus die datum maar alvast blokkeren in je agenda! Meer info volgt snel, maar geloof me, je zult absoluut niet ontgoocheld worden.