15 mei is een feestdag. Exact twee jaar geleden werd deze foodblog gelanceerd. Ik was al mijn hele leven met lekker eten bezig. Lekker koken, en lekker op restaurant gaan. En ik had al twee boeken vol recepten uitgebracht. Maar ik had zin om mijn recepten en mijn restaurantbezoeken, mijn culinaire tips en columns op dagelijkse basis met jullie te delen. En zo ontstond Would Be Chef.
Ik wil jullie graag bedanken. Dag na dag, week na week, maand na maand komen meer en meer mensen op bezoek op deze foodblog. Steeds meer bezoekers gaan aan de slag met mijn recepten, bezoeken met mijn groetjes de restaurants die ik aanbeveel en gaan hier ook rechtsreeks of via mijn sociale media in gesprek over alle mogelijke culinaire onderwerpen.
Om deze tweede verjaardag te vieren gaan we iets speciaals doen. Noteer nu alvast 5 juni in je agenda voor een uniek en exclusief culinair event. Meer details, en hoe je mee de tweede verjaardag van deze blog kan vieren, krijg je binnenkort hier te horen en te zien. Maar als je houdt van lekker eten, op een speciale locatie, in goed gezelschap, dan moet je dus die datum maar alvast blokkeren in je agenda! Meer info volgt snel, maar geloof me, je zult absoluut niet ontgoocheld worden.
Zoals jullie misschien al hebben gezien op mijn blog of socials, ben ik sinds dit voorjaar ambassadeur van Big Green Egg voor Vlaanderen. En daar ben ik oprecht fier op … Lees meer
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer