WOULD BE CHEF WINT BELGIAN FOOD BLOG AWARD BEST NEWCOMER
Nieuws

Would be chef wint belgian food blog award best newcomer

Vrijdagavond werd Would Be Chef in de Lux in Gent op de eerste editie van de Belgian Foodblog Awards uitgeroepen tot “Best Newcomer“. Would Be Chef is sinds mei 2017 online, en elke dag opnieuw probeer ik originele recepten, culinaire columns, restaurantbesprekingen en persoonlijke foodverhalen op deze blog te zetten.

Dat vanavond de professionele jury, samen met het grote publiek, beslist heeft dat de blog de beste nieuwkomer in  het foodgenre is, beschouw ik dan ook als een grote eer en een immense stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Het is gewoon zo fijn om mijn passie voor (h)eerlijk eten elke dag opnieuw met jullie te delen. En ik ben jullie dankbaar voor jullie vele bezoekjes, want daarvoor doe ik het toch. Een hele grote merci voor jullie massale stemmen, want die hebben mij zeker geholpen om deze prestigieuze award te winnen.

Ik wil ook mijn collega’s genomineerden, en de winnaars in de andere categorieën oprecht feliciteren, want stuk voor stuk zijn het mensen die passioneel bezig zijn met hun blogs. Alle andere bloggers zijn daarom een constante bron van inspiratie voor mij. Keep on the good work, jullie zijn geweldig en ik kan nog heel veel van jullie leren!

Gerelateerde nieuwsberichten

Thaise kreeft met noedels

De beste hoofdgerechten voor de feestdagen

Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer

Makkelijk hapje milkshake met paling

De lekkerste hapjes voor de feestdagen

Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer

Nobashi garnalen met vitelotte aardappel en truffel mayonaise

De lekkerste voorgerechten voor de feestdagen

Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer

Goed nieuws: Mama's kookboek komt maandag aan!

Bestel Mijn Mama’s Kookboek nu als kerstcadeau voor het te laat is!

Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer

Dit kerstcadeau mag je echt niet missen

Dit kerstcadeau mag je echt niet missen

Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer

Zou ik Hockney laten proeven van de gerechten die ik maak?

Zou ik Hockney laten proeven van de gerechten die ik maak?

Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer

Regen? Wind? Herfst? Hier is een gezellig weekmenu

Regen? Wind? Herfst? Hier is een gezellig weekmenu

Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer

Kun je diabetes vermijden?

Kun je diabetes vermijden?

14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer