WOULD BE CHEF WINT BELGIAN FOOD BLOG AWARD BEST NEWCOMER
Nieuws

Would be chef wint belgian food blog award best newcomer

Vrijdagavond werd Would Be Chef in de Lux in Gent op de eerste editie van de Belgian Foodblog Awards uitgeroepen tot “Best Newcomer“. Would Be Chef is sinds mei 2017 online, en elke dag opnieuw probeer ik originele recepten, culinaire columns, restaurantbesprekingen en persoonlijke foodverhalen op deze blog te zetten.

Dat vanavond de professionele jury, samen met het grote publiek, beslist heeft dat de blog de beste nieuwkomer in  het foodgenre is, beschouw ik dan ook als een grote eer en een immense stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Het is gewoon zo fijn om mijn passie voor (h)eerlijk eten elke dag opnieuw met jullie te delen. En ik ben jullie dankbaar voor jullie vele bezoekjes, want daarvoor doe ik het toch. Een hele grote merci voor jullie massale stemmen, want die hebben mij zeker geholpen om deze prestigieuze award te winnen.

Ik wil ook mijn collega’s genomineerden, en de winnaars in de andere categorieën oprecht feliciteren, want stuk voor stuk zijn het mensen die passioneel bezig zijn met hun blogs. Alle andere bloggers zijn daarom een constante bron van inspiratie voor mij. Keep on the good work, jullie zijn geweldig en ik kan nog heel veel van jullie leren!

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer