WOULD BE CHEF WINT BELGIAN FOOD BLOG AWARD BEST NEWCOMER

Vrijdagavond werd Would Be Chef in de Lux in Gent op de eerste editie van de Belgian Foodblog Awards uitgeroepen tot “Best Newcomer“. Would Be Chef is sinds mei 2017 online, en elke dag opnieuw probeer ik originele recepten, culinaire columns, restaurantbesprekingen en persoonlijke foodverhalen op deze blog te zetten.

Dat vanavond de professionele jury, samen met het grote publiek, beslist heeft dat de blog de beste nieuwkomer in  het foodgenre is, beschouw ik dan ook als een grote eer en een immense stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Het is gewoon zo fijn om mijn passie voor (h)eerlijk eten elke dag opnieuw met jullie te delen. En ik ben jullie dankbaar voor jullie vele bezoekjes, want daarvoor doe ik het toch. Een hele grote merci voor jullie massale stemmen, want die hebben mij zeker geholpen om deze prestigieuze award te winnen.

Ik wil ook mijn collega’s genomineerden, en de winnaars in de andere categorieën oprecht feliciteren, want stuk voor stuk zijn het mensen die passioneel bezig zijn met hun blogs. Alle andere bloggers zijn daarom een constante bron van inspiratie voor mij. Keep on the good work, jullie zijn geweldig en ik kan nog heel veel van jullie leren!