WOULD BE CHEF WINT BELGIAN FOOD BLOG AWARD BEST NEWCOMER
Nieuws

Would be chef wint belgian food blog award best newcomer

Vrijdagavond werd Would Be Chef in de Lux in Gent op de eerste editie van de Belgian Foodblog Awards uitgeroepen tot “Best Newcomer“. Would Be Chef is sinds mei 2017 online, en elke dag opnieuw probeer ik originele recepten, culinaire columns, restaurantbesprekingen en persoonlijke foodverhalen op deze blog te zetten.

Dat vanavond de professionele jury, samen met het grote publiek, beslist heeft dat de blog de beste nieuwkomer in  het foodgenre is, beschouw ik dan ook als een grote eer en een immense stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Het is gewoon zo fijn om mijn passie voor (h)eerlijk eten elke dag opnieuw met jullie te delen. En ik ben jullie dankbaar voor jullie vele bezoekjes, want daarvoor doe ik het toch. Een hele grote merci voor jullie massale stemmen, want die hebben mij zeker geholpen om deze prestigieuze award te winnen.

Ik wil ook mijn collega’s genomineerden, en de winnaars in de andere categorieën oprecht feliciteren, want stuk voor stuk zijn het mensen die passioneel bezig zijn met hun blogs. Alle andere bloggers zijn daarom een constante bron van inspiratie voor mij. Keep on the good work, jullie zijn geweldig en ik kan nog heel veel van jullie leren!

Gerelateerde nieuwsberichten

Mosselrecept Sven Ornelis’ mama

De mosselen zijn er! #advertentie

Onlangs was ik er als jarenlange ambassadeur van de mosselen weer van harte bij in Zeeuws-Vlaanderen want toen werden de eerste touwen met de 2024 oogst van de Zeeuwse hangcultuurmosselen in het noordelijke deel van de Oosterschelde boven water gehaald … Lees meer

Bram Laebens

De mooie levenslessen van mijn mama

Zondag is moederdag. Leve alle moeders, en oma’s. Jullie weten dat ik mijn mama een enorm warm hart toedraag. Ze is al meer dan een halve eeuw de belangrijkste vrouw in mijn leven … Lees meer

“Eat What You Want Day” Wat is dat eigenlijk?

“Eat What You Want Day”… Je ziet zo’n bijzondere dag staan in de kalender en je vraagt je af: wat is dat nu eigenlijk voor een rare feestdag? Ik heb het even opgezocht: het is een informeel ‘feest’ dat onder andere in Amerika elk jaar op 11 mei wordt gevierd … Lees meer

Rood fruit met porto, munt en honing en roomijs

Volledig menu voor deze halve werkweek

Daar gaan we weer voor een nieuwe werkweek. Maar net als vorige week, met die eerste mei die als plezante rustpauze midden in de week tevoorschijn kwam, is dit ook maar een halve week … Lees meer

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer